Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Για σου πατρίδα!



Εμείς τώρα φεύγουμε να γυρίσουμε στα βουνά μας
κοντά στην Φλωρεντία,
και σας αφήνουμε μόνους αλλά όχι για πολύ.
Τέλη Ιουνίου θα επιστρέψουμε...

Για τώρα, γιάσου Ελλάδα, και να μας την προσέχετε!

 
(δεν φταίμε εμείς! έτσι τα βρήκαμε!)


Βουλιαγμένη, Αττική, 17/4/10, 3μμ


6 σχόλια:

  1. latecomer, Roadartist, ο δείμος του πολίτη, Ευχαριστούμε! Καλή βδομάδα και θα τα ξαναπούμε Πέμπτη από Ιταλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σας επιστροφή.

    Συγγνώμη για την εικόνα των σκουπιδιών.. είναι που καμιά φορά αυτά τα σκουπίδια απλώς βρωμίζουν..... κάποια άλλα, "μολύνουν".

    Θα τα καθαρίσουμε, ελπίζω σύντομα.

    Φιλιά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάσσια, ευχαριστούμε! Η γυναίκα μου λέει ότι αυτά που φωτογραφήσαμε θα έπρεπε να τα είχαμε καθαρίσει κι εμείς! Από το καράβι έφερε μαζί μας όλα τα πλαστικά μπουκάλια, χαρτιά και κουτάκια κόκα κόλας να τα ανακυκλώσει εδώ γιατί το καράβι δεν προσέφερε ανακύκλωση... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.