Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Απουσία
Δεν θα είμαι στο ιντερνέτ για λίγες μέρες, λόγω μιας ιατρικής ανάγκης στην οικογένεια.
Όλα είναι εντάξει και θα τα πούμε σύντομα…
4 σχόλια:

 1. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό.
  Καλό ξεμπερδεμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εύχομαι όλα να πάνε καλά.
  αν χρειαστείς τίποτα, στείλε μέηλ. ολοι στην οικογένεια είναι γιατροί...

  περαστικά σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τα μέηλ. Ήταν θαυμάσιο να τα λάβουμε και να τα διαβάσουμε. Όλα είναι καλά και περαστικά, και θα τα ξαναπούμε σύντομα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.