Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Φόλκφεστ 2010, φωτογραφίες.







Σήμερα τελειώνει το Φόλκφεστ μας του 2010 στο Σαν Μπενεντέτο και είπα να αναρτήσω στα γρήγορα μερικές φωτογραφίες για να δώσω μια ιδέα από την ατμόσφαιρα!






11 σχόλια:

  1. Of course we ve seen it! Latecomer's bloglist rules supreme!
    Nice pics, the T-Shirt about google is fantastic!
    Also: smoking indoors, smells like victory ;)

    PS. Sorry for the English, I hate posting in greeklish

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα!!!!!
    (για πόσο ακόμη θα με κάνεις να ζηλευώ) ;;;;

    Γι αυτό κι εγώ!
    Για σένα

    Καλό μήνα
    φιλιά
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και βεβαια την διαβασαμε,μην ανησυχεις,
    καλα περασατε βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σ' εμένα το έδειξε πριν τρεις ώρες. τώρα το πότε την ανήρτησες, εσύ ξέρεις καλύτερα.

    μια χαρά περνάτε. πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ όλους!
    latecomer, Βάσσια, AdeGia, αθεόφοβε, Roadartist και ria!
    Φαίνεται πως ότι είχε πάει στραβά διορθώθηκε και το φως του Google λάμπει πάλι ζεστό πάνω στην Αποθήκη Σκέψης. Ίσως να είχε κάτι να κάνει με την πάνω-πάνω φωτογραφία εκείνου του t-shirt...

    Και έμαθα και για το Google Reader. Θένκιου αθεόφοβε!

    Και για να σας ευχαριστήσω περισσότερο έβαλα στο τέλος και 5 ακόμα φωτογραφίες από απόψε -η τελευταία μάλιστα δείχνει το αποτέλεσμα τριών ημερών Φόλκφεστ στα νεύρα του Κάρμινε, του άντρα της Μαρίας!

    PS. No problem with the English, latecomer! Next time you can try French! (Although, I 've got a wee-bit problem with Francais)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λιτότητα είναι αυτή! Δεν φτάνουν οι μπίρες για όλους! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Latecomer,οι άνθρωποι είναι από Belfast, Derry, και Dublin! Ποτέ δεν ...φτάνουν! And you thought έν την μπορώ was bad...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημήτρη νομίζω ο ποιητής των ναυτικών έχει πει για τους Ιρλανδούς το ακόλουθο με το οποίο συμφωνώ: "Πολλά έχουν δει τα μάτια μου, μα αυτό μου φέρνει τρόμο!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κωστή, ποτέ δεν μου άρεσαν τα stout και οι lager! Ειμαι περισσότερο άνθρωπος της real ale εγώ :-) Ρίξε μια ματιά στο καινούργιο μου σχέδιο της σελίδας του χωριού μας. Η αγγλική σημαιούλα κάτω δουλεύει, και η Ελληνική, αλλά μέχρι τώρα υπάρχουν μόνο η αρχική σελίδα και μια σελίδα με τις φωτογραφίες από το φολκφεστ. http://www.sanbenedettoinalpe.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.