Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Εμπιστοσύνη

Κυρίες, δεσποινίδες, κύριοι, ελπίζουμε να κοιτούσατε προσεκτικά!

7 σχόλια:

 1. Κώστα, το τελευταίο και πιο σημαντικό που μπορούν να μας κλέψουνε είναι το γέλιο. "Ένας λαός που γελά είναι πιο επικίνδυνος από ένα λαό που κλέει" (Σ&Β)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έτσι είναι πραγματικά, αλλά με τι καρδιά να γελάσουμε Δημήτρη; Οι εξελίξεις κι οι ειδήσεις μας έχουν προκαλέσει ομαδική κατάθλιψη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κώστα, φαντάσου στο σύνταγμα κουκλοθέατρα με παρωδίες πολιτικών και ο κόσμος να γελάει με την ψυχή του. Φαντάσου να σηκώνονται να μιλάνε όχι για ψηφίσματα της εκκλησίας του Δήμου, αλλά για να λένε ανέκδοτα για τους πολιτικούς. Φαντάσου ηθοποιούς ντυμένους πολιτικούς να ξεκαρδίζεται μαζί τους ο κόσμος. Φαντάσου να βρίσκουν τους αληθινούς πολιτικούς στο δρόμο και να τους δείχνουν και να γελάνε και αν φωνάζουν τους φίλους του να έρθουν να γελάσουν και εκείνοι.

  Σε λίγες μέρες θα είχε πέσει η κυβέρνηση.

  αλλά...

  ...και μετά;  Ria, το γέλιο είναι το μόνο πράγμα που αξίζει όλα τα άλλα μαζί που μας έχουν πάρει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Eίν΄ η ζωή μας θέατρο
  γέλιο πολύ και κλάμα
  η κωμωδία έγινε
  γρήγορα πάλι ΔΡΑΜΑ

  Την καλημέρα μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αγαπητέ Φάνη, μακάρι η ψυχές να μείνουν ενωμένες, να τα ξαναφτιάξουμε οι άνθρωποι μαζί, σιγά-σιγά, γιατί αν βάλουμε και διχόνοια και θυμό πάνω σ' όλα τα δεινά τα τωρινά θα μείνει πια μόνο το κλάμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.