Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Προετοιμασία









Λέει Το Βήμα:

Πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ. Ανδρέα Λοβέρδου με τον κ. Ευ. Βενιζέλο για την «επόμενη μέρα» ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης τηλεφώνησε στον υπουργό Υγείας ο Πρωθυπουργός και όπως δήλωσε ο κ. Λοβέρδος του είπε «πράγματα που πρέπει να ξέρει».  

Υποθέτω ότι ο Υπουργός έλαβε οδηγείες να παραγείλει αποθέματα τεσσάρων εβδομάδων Πρόζακ και Στίλνοξ για όλη την χώρα.




10 σχόλια:

  1. Έχουμε την πιο πλούσια χώρα, με τα πιο λαμόγια πολιτικούς. Άξεστοι, ανήθικοι, κοντόφθαλμοι, παρτάκηδες. Το χειρότερο είναι ότι τους πίστεψαν, μα η ανοησία τους δε μπορεί να παραβλεφθεί. Κατ' άλλα είχα ένα υπέροχο σκ. Ξέρω πόσο απίστευτο μπορεί να ακουστεί αυτό από κάποιον που ζει αυτή τη χρονική περίοδο σε αυτή τη χώρα... μα πραγματικά σαν να πήρα άπειρα αντικαταθλιπτικά σε ένα υπέροχο roadtrip γεμάτο συναισθηματικές εκπλήξεις... Δε ξέρω αν θα πτωχεύσουμε, ξέρω πως αυτό το σκ αισθάνθηκα για τους δικούς λόγους γεμάτη και πλούσια. Σε βαθμό συγκίνησης, η σημερινή μέρα υπήρξε η καλύτερη εδώ και χρόνια.. Έκανα και ένα υπέροχο ταξιδάκι με το οδοντωτό.. περνώντας μέσα από το βουνό των Καλαβρύτων, φοβερή φύση φθινοπώρου. Μόλις βρω χρόνο θα αναρτήσω φωτό. Ένα σκ μακρυά από την Αθήνα και δίχως καμία πρόσβαση στις ειδήσεις ήταν πραγματικά απίστευτα ψυχοθεραπευτικό. Συνειδητοποίησα την αξία της προσπάθειας, της αλήθειας, της αγάπης, της φιλοσοφίας προς τη ζωή, του δοσίματος. Θα έγραφα και άλλα.. :) Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή μου Roadartist μας δίνεις μεγάλη χαρά να διαβάζουμε όχι μόνο ευχάριστα πράγματα από τις αλήθειες της ζωής από την πατρίδα τέτοιες μέρες, αλλά και να διαβάζουμε νέα ενός ανθρώπου που το έχει μέσα της να βρίσκει αυτές τις στιγμές και αυτές τις υπέροχες λέξεις και έννοιες -που στο τέλος είναι πιο σημαντικές από όλα τα εφήμερα μαζί. Μακάρι όλοι να βρίσκουν αυτή την γαλήνη μέσα στην φύση και την ομορφιά γύρω μας, να μπορούν να βγαίνουν από το λούκι ξέροντας ότι το σύμπαν αρχίζει μέσα μας και γύρω μας -και λίγη τελικά σημασία θα έπρεπε να δίνουμε σ' αυτά τα άλλα που μας έχουν μαυρίσει τον ουρανό πάνω από τις πόλεις αυτές τις μέρες.

    Πολύ χαρά, πραγματικά ήταν τα νέα σου, και εν αναμονή φωτογραφιών! Καλό σου βράδυ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ένα σκ μακρυά από την Αθήνα και δίχως καμία πρόσβαση στις ειδήσεις ήταν πραγματικά απίστευτα ψυχοθεραπευτικό"

    Ομολογουμένως roadartist.Δεδομένου οτι και η υπερ-ενημέρωση δεν σου προσφέρει κανένα πρακτικό όφελος παρά αυπνία και κατάθλιψη,καλά θα κάναμε να την κόβαμε!
    Ομως μετά αυτά τα κακομαθημένα παιδάκια θα έκαναν ακόμα πιο ανενόχλητα τις βρωμιές τους
    που φυσικά έχουν αντίκτυπο στις δικές μας ζωούλες.
    Προσβλέπω και γω σένα Σ/Κ απόδρασης απ το άστυ και την "ενημέρωση",αν και οικογεν."υποχρεώσεις" μας γειώνουν εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά τα πράγματα που θάπρεπε να ξέρει ο Λοβέρδος
    και πιθανόν-σε μια πιο βαθιά ανάγνωση-προσπαθούσε να αποφύγει ο ΓΑΠ και έριξε τη στρακαστρούκα του δημοψηφίσματος,είναι που με ανησυχούν...
    Οπως και τι θα υπογράψει η "περιορισμένης ευθύνης" μεταβατική αυτή κυβέρνηση εν ονόματι
    της "Εθνικής Σωτηρίας" και χωρίς να τα χρεωθεί εξολοκλήρου ένας κομματικός σχηματισμός...
    Κατι μου λέει οτι δεν θα μας αρέσουν καθόλου όταν εκ των υστέρων αρχίζουν να βγαίνουν στο φως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ squarelogic : Ουσιαστικά η συγκεκριμένη απόδραση συνδυάστηκε παράλληλα με μια 'υποχρέωση'. Παρατήρησα πως έλειψα δυο μέρες και με την επιστροφή μου τίποτα δεν είχε αλλάξει, παρά μόνο το ότι έσπασαν εντελώς τα νεύρα όλων ανεξαιρέτως των σκεπτόμενων ανθρώπων αυτής της χώρας. Δεν έχω καμία πίστη στο ότι έρχονται καλύτερες μέρες, ούτε για τις συμφωνίες που κανείς δεν μας επεξηγεί. Δεν έχω βασικά καμία εμπιστοσύνη σε αυτά τα (όπως λες) κακομαθημένα παιδάκια. Δυστυχώς squarelogic ενημερώνομαι ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια για όσα συμβαίνουν και παράλληλα πλέον συνειδητοποιώ πόσο χρόνο έχω χάσει (και χάνω), σε αυτό το χάος της παραπληροφόρησης και κοροϊδίας. Εύχομαι σύντομα να καταφέρεις να φύγεις έστω και για λίγο, δύσκολα αντέχεται η καθημερινότητα της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, Squarelogic, αναρωτήθηκα κι εγώ τι να ήταν αυτά που έπρεπε να ξέρει ο κύριος Εικαζόμενος Συναίνεσης. Ίσως ο ΓΑΠ ήθελε απλά να του εικάσει την συναίνεση. Εμείς προχωρούμε. Ελπίζω να μην ακούσουνε σε λίγο τίποτα εκρήξεις από πίσω μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημήτρη,αλλο ήθελες να πεις εσύ,αλλά πολύ φοβάμαι,οτι η θύελλα έρχεται και προς τα μέρη σας...Και η bella Italia είναι πολύ μεγάλη για να την ταίσουν οι ΓερμανοΟλλανδοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπα... όταν έρθεις κι από δω Squarelogic μου θα δεις ότι το χωριουδάκι μας στο βουνό είναι αποκλεισμένο από τις πεδιάδες και τις κρίσεις τους, και είμαστε και αυτοσυντήρητοι άμα χρειαστεί, και δεν χρωστάμε και πουθενά! Κι αν μείνει το βενζινάδικο του διπλανού χωριού από βενζίνη έχουμε και τα άλογα του Ντανιέλε... Αν περάσει πάντως από πάνω η θύελλα, εγώ θα βγάζω φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμπνευσμένος από την απάντηση της RoadArtist, μου ήρθε στο μυαλό μαι σκέψη: Τι καλά που θα ήταν να στέλναμε σύσσωμο το δημοσιογραφικό σινάφι και τους 300 αντάμα σε ένα σκ παρατεταμένο. Νομίζω θα πήγαιναν στράφι τα φάρμακα...
    Κατά τα άλλα, θα μπει ένα πιόνι μπροστά και πίσω, η ουσία δηλαδή, θα παραμείνει η ίδια. Ευτυχώς που θα μας σώσουν αυτοί που μας σώζουν πάντα και δε θα χαλάσει η συνταγή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε μου Κώστα, συμφωνόντας με το άλλο σου σχόλιο στην άλλη μου ανάρτηση, να σκεφτώ ότι αν τους στέλναμε όλους αυτούς για το Σαββατοκύριακο ...θα βρισκόντουσαν άλλοι αμέσως από ανάμεσά μας να πάρουν την θέση τους. Θα έπρεπε να φεύγουν εκδρομικά πούλμαν επί 24ώρου βάσεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.