Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Γιορτές










Χρόνια πολλά σε όλους για τις γιορτές, με υγεία, και ευχόμαστε ότι επιθυμεί ο καθένας για τον καινούργιο χρόνο.
Νά 'σαστε όλοι καλά.










18 σχόλια:

  1. Σίγουρα θα ζήσεις πολλά χρόνια. Σήμερα σε σκεφτόμουν και με πρόλαβε η ανάρτησή σου.

    Να περάσεις πανέμορφα με την γλυκυτάτη καλή σου και όσους αγαπάς!
    Τρώμακσα να το διαβάσο...


    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλές γιορτές δημήτρη και μαργαρίτα!
    με υγεία και ευτυχία να κυλήσει ο καινούργιος χρόνος!

    και να χαίρεσαι τον κούκλο τον πιλότο.

    πολλά φιλιά και αγκαλιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ, σ' ευχαριστούμε, και καλές γιορτές και σε εσένα και την οικογένεια σου.

    Θέλω να πάρω και την ευκαιρία να σου πω ότι έχω πολλές φορές προσπαθήσει να έρθω στο μπλογκ σου, αλλά, επειδή εδώ στο χωριό έχουμε μόνο τηλεφωνική και πολύ αργή σύνδεση στο ιντερνέτ, και το μπλογκ σου είναι πολύ "βαρύ" σε μέγεθος ύλης, δεν έχει μπορέσει ποτέ να φορτώσει, οπότε επιφυλάσσομαι να βρεις σχόλιά μου όταν μάλλον στο 2012 μας φέρουν γρήγορο ιντερνέτ!

    Πολλές ευχές!



    Ρία μου σ' ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε και εμείς υγεία και χαρά και να χαίρεσαι και τον φοιτητή σου!! Πολλά φιλιά και αγκαλιές και από εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλές γιορτές, Δημήτρη

    και ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία και χαρούμενες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά και οικογενειακά. Ό,τι επιθυμείς να σου φέρει το Νέο Έτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλες γιορτες και καθε ευτυχια για τον ερχομενο (και ολους τους επομενους) χρονο αγαπητε thinks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλες γιορτες να περασετε
    και παντα αγαπημενοι
    Auguri di Buon Anno
    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή μου Scarlett σ' ευχαριστώ, και εύχομαι και για σένα υγεία και ευτυχία να φέρει το 2012. Ότι καλύτερο, απ' την καρδιά.



    Δήμο και από εμένα ότι επιθυμείς, υγεία και χαρά στην οικογένεια που μεγάλωσε φέτος.



    Αγαπητέ μου Jolly Roger καλές γιορτές, και κάθε ευτυχία και επιτυχία, πάντα. Νά 'σαι καλά.



    Αγαπητέ Velvet, tanti auguri anche a te! Καλές γιορτές, υγεία και χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Δημήτρη ολόψυχα σου εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλό νέο έτος. Με υγεία και ευτυχία. Τόσον η φωτογραφία του πόστ όσο και άλλες στο παρελθόν αποκαλύπτουν εναν άνθρωπο με πολλά ενδιαφέροντα, και πολύ ευτυχισμένο. Χαίρομαι ιδιαίτερα για σένα. Νάσαι καλά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαργαρίτα μου και Δημήτρη,

    Το 2011 μας έφερε κοντά. Το 2012 εύχομαι να μας φέρει ακόμα πιο κοντά!

    Η ευχή μας είναι κάθε επιθυμία σας να γίνει πραγματικότητα.
    (Και να έχετε και γρήγορο internet για να τα λέμε κι από το skype!)

    Γεωργία & Κώστας.

    Υ.Γ. Τις ευχές μας και στον Κώστα, τον οποίο νομίζω έχετε εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Locus, σ' ευχαριστώ, και σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια -πράγματι, ευλογημένη ζωή ζούμε και δεν το ξεχνάμε... Και από μένα, με όλη μου την καρδιά, ευχές για ότι καλύτερο επιθυμείς, υγεία, χαρά και επιτυχία στο 2012. Καλά να είστε, η οικογένειά σου και εσύ, στην αγαπημένη μας Μασαχουσέτη!



    Αγαπημένοι μας Γεωργία και Κώστα σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε το 2012 να μείνουμε μαζί στο χωριό για όσο περισσότερο μπορείτε, με τα παιδιά. Μας λείπετε πάντα και ευχόμαστε ευτυχισμένες γιορτές και υγεία και χαρά στον καινούργιο χρόνο. Και ο Κώστας μας που είναι μαζί μας θα ακούσει για τις ευχές σας ...μόλις ξυπνήσει! Το πρώτο βράδυ κοιμήθηκε 18 ώρες, και σήμερα πάει για 14η! Στις 11 ήρθε ένας καλός φίλος, στον δρόμο από Ρώμη για Μπολόνια, και έκανε 4 κύκλους πάνω από το σπίτι πάρα πολύ χαμηλά με το θορυβώδες στρατιωτικό του ελικόπτερο. Εμείς ήμασταν στα παράθυρα, αλλά ο Κώστας, τον ύπνο του δικαίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημήτρη διαβάζοντας το post, τυχαία εμφανίστηκε ως επιλογή στο τέλος ένα παλιότερο με την φωτογραφία των γονιών σου. Οι δυο φωτογραφίες, αυτών των δύο ξεχωριστών posts, φάνηκαν σαν μια συνέχεια. Άλλων εποχών, άλλων γενεών, μα τόσο όμορφες γιατί φανέρωναν μια γλυκύτητα και μια αγάπη.
    Καλά Χριστούγεννα, γεμάτα υγεία και αγάπη.
    Να είστε πάντα καλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Roadartist μου, τι ωραία σκέψη. Με έκανες και χαμογέλασα με ζεστασιά.

    Οι γονείς μου γνωρίστηκαν 12 χρονών και παντρεύτηκαν στα 19 και εγώ προσγειώθηκα στο Φάληρο 4 χρόνια μετά. Έφτασαν στην 54η επέτειο. Αγαπούσαν ο ένας τον άλλον, και τον εγγονό τους. Και εμένα. Μετά από δύο θανατηφόρες εμπειρίες με το εθνικό σύστημα υγείας έφυγαν με τον οδυνηρότερο τρόπο που θα φανταζόταν κανείς. Η Μαργαρίτα δεν τους γνώρισε, αλλά είναι σίγουρη ότι είναι ευτυχισμένοι τώρα. Η φωτογραφία αυτή είναι από το '78, όταν ήταν 44 χρονών. Την ίδια φωτογραφία έχουμε και εδώ απέναντι από το τζάκι, και είναι όμορφα, ζεστά και ευτυχισμένα, κάθε μέρα και κάθε βράδυ.

    Καλά Χριστούγεννα Roadartist μου, υγεία, αγάπη, και εσύ, και εκείνοι που αγαπάς, πάντα καλά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σας στέλνουμε και μεις από ΝΥ Δημήτρη !
    Χρόνια Πολλά , καλά και με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημήτρη εύχομαι υγεία και ευτυχία για το 2012 και ότι επιθυμείτε για εσένα και την οικογένειά σου!!
    Buon Natale!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε Μάνο, σας ευχαριστούμε και ότι καλύτερο και για σας, με όλη μας την αγάπη, Καλά Χριστούγεννα, και ευτυχισμένο το 2012!



    Αγαπητέ Mastermeeple, σ' ευχαριστώ, και ανταποδίδω τις ευχές, για υγεία, χαρά, και ότι επιθυμείτε και σεις! Tanti Auguri a voi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ Δημήτρη, εύχομαι υγεία, πνευματική γαλήνη, και κάθε επιτυχία σε σένα και στην οικογένειά σου.

    Να χαίρεσαι την πανέμορφη Μαργαρίτα σου και τον χαρισματικό σου Κώστα.

    Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία σας συνοψίζει για μένα ό,τι καλό υπάρχει σ΄αυτό τον κόσμο: ομορφιά, αγάπη, ευφυΐα, συντροφικότητα.

    Σ΄ευχαριστώ για τις σκέψεις και τη Ζωή που μοιράζεσαι μέσα από το μπλογκ σου.

    Καλές Γιορτές!
    Tanti auguri affettuosi di buon Natale a tutti voi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητή μου Λευκή, σε ευχαριστούμε από την καρδιά για τα λόγια σου, τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου, που έρχονται σαν χαμόγελο από το μακρινό Ιλινόι. Το μπλογκ αυτό είναι χαρά για μας μια που και η Μαργαρίτα και ο Κώστας το μοιράζονται μαζί μου, και για μένα είναι ένα ημερολόγιο, ένα παράθυρο στον κόσμο, και ένας αυθόρμητος τρόπος να βάζω μπροστά μου όσα είναι μέσα μου. Γι αυτό άλλωστε, ενάντια με την μπλογκική λογική και σωστή ετικέτα έχω εδώ τα αληθινά μας ονόματα και φωτογραφίες. Ο Κώστας είναι μαζί μας από την Ντεϋτόνα Μπητς και οι γιορτές είναι ευλογημένες.

    Σου εύχομαι και εγώ γιορτές ευτυχισμένες και υγεία, χαρά και ότι επιθυμείς τον καινούργιο χρόνο, και σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι αυτό το μπλογκ μαζί μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.