Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ζειν








Στις 6 Μαΐου, όχι Ελλάδα, ούτε καν Ευρώπη δεν θα βρισκόμαστε.
Αρχίστε τις εκλογές χωρίς εμάς. Και ότι βγει, δεν θα πάρω, ευχαριστώ.
...άλλωστε, από 5 έως 17 Μαΐου, ούτε και πολύ μπροστά σε κομπιούτερ θα καθόμαστε.
Η Μαργαρίτα εν στολή θα αλωνίζει τα βουνά της Βόρειας Καρολίνας, με την National Forest Service, και θα πάει κε σε μια reservation των Cherokee.
Μετά θα πετάμε με μονοκινητήρια και δικινητήρια αεροπλάνα με τον Κώστα στην Φλώριδα πάνω από την Daytona Beach...
...και έρχεται και ο κουμπάρος μας από την Νέα Υόρκη για την αποφοίτηση...
Πριν φύγουμε λέμε να πάμε να δούμε το mission control των Apollo, στο ακρωτήριο Κανάβεραλ (ή, Kennedy)...
...μετά θα γυρίσουμε εδώ, στον μικρό μας παράδεισο...

Later! που λένε...

υγ. Τις φωτογραφίες τις πήρε η Μαργαρίτα.























16 σχόλια:

  1. τι μπουρμπουλήθρες είναι αυτές στην τελευταία φωτογραφία;

    καλά να περάσετε στις ηπα!

    καλή διασκέδαση, συγχαρητήρια στο παιδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μπουρμπουλήθρες Ρία μου είναι από αυτά τα μαύρα πραγματάκια που βλέπεις στον βυθό τα οποία είναι νεογέννητα βατραχάκια. Η μαμά βατραχίνα αφήνει τα αυγά της γύρω από το ειδικά τοποθετημένο χλωρό κοτσανάκι. Σ' ευχαριστούμε! το περιμένουμε με χαρά, αν και δεν έχουμε καμιά πρεμούρα να αφήσουμε το σπιτάκι μας έστω και για 10 μέρες :-)

      Διαγραφή
  2. Πανέμορφες οι φωτογραφίες σου Δημήτρη. Απόλαυσε τη ζωή όπως πρέπει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ αγαπητέ μου Epanecnhikov! Τις φωτογραφίες βέβαια τις πήρε η Μαργαρίτα εν ώρα περιπολίας, αλλά την ζωή την απολαμβάνουμε σίγουρα... το να απολαμβάνει κανείς την ζωή είναι και αυτό μια ...επιστήμη!

      Διαγραφή
  3. Δεν πειράζει που θα συμμετάσχετε. Ούτως ή άλλως δε θα αλλάξει και τίποτα. Η ΕΕ πάει για αυτοκτονία (όπως έγραφε κι ο Κρουγκμαν).

    Πάντως οι 3,4,5,6 είναι το κάτι άλλο. Τις ξεχώρισα με την πρώτη ματιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ βέβαια αυτοκτονεί! κάτι το δυσλειτουργικό υπήρχε στον εγκέφαλο για να δεχτούν τις Μεσογειακές χώρες!

      Πάντως εγώ θα ερχόμουνα να ψηφίσω τον πρώτο που θα στεκόταν έξω από την βουλή με αλυσίδες γύρο από το στήθος, σπάζοντάς τες με μια εισπνοή, όπως ο Άντονυ Κουίν στο Λα Στράντα του Φελίνι!

      Διαγραφή
    2. Δεν αυτοκτονεί. Πολλοί το έλεγαν τότε ότι η ανεργία θα αυξηθεί στο νότο, ο πληθωρισμός θα ενισχυθεί με τη φτώχεια κλπ (όσα περίπου βιώνουμε σήμερα) ενώ η Γερμανία και ο Βοράς θα κερδίσουν...

      Διαγραφή
    3. Τώρα με μπέρδεψες: πρώτα γράφεις ότι αυτοκτονεί και μετά γράφεις ότι δεν αυτοκτονεί. Αποφάσισε Δήμο, τι κάνει η Ευρώπη;

      υγ. Άλλοι έλεγαν ότι θα αυξηθεί η ανεργία, άλλοι ότι θα πληρώσει ο βοράς τον νότο, και πολλά άλλα, τα οποία όλα έγιναν τα τελευταία 10 χρόνια, άρα, όλοι είχαν δίκιο, όπως πάντα :-)

      Διαγραφή
    4. "έφαγα" τη λέξη "απλά"... Συγνώμη, η πείνα των λέξεων χτύπησε με το δαίμων του πληκτρολογίου :)

      Διαγραφή
    5. Δε βαριέσαι Δήμο... καλύτερα που ήταν και η ΕΟΚ, και μετά η ΕΕ, κι ας γίνει τώρα ΑΑχ: τουλάχιστον για μια-δυό δεκαετίες μπορούσανε μερικοί να πουλάνε τα βρεμένα βρακιά για μεταξωτά. Κι όπως λέει αυτός ο τόπος: "ωχ, καλά. Αύριο βλέπουμε". Μας βλέπω να φλερτάρουμε την Ένωση Αραβικών χωρών μέχρι να μας πετάξουν κι εκείνοι έξω και μετά θα μας μείνει μόνο να επανενταχθούμε στην Τουρκία. Αυτοί οι ταξικοί αγώνες είναι πολύ κουραστικοί στο τέλος...

      Διαγραφή
  4. ζηλευω το προγραμμα σας

    να περασετε ομορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστούμε αγαπητή Scarlett. Καλή Άνοιξη και σ' εσάς εκεί στα βόρεια!

      Διαγραφή
  5. "κάτι το δυσλειτουργικό υπήρχε στον εγκέφαλο για να δεχτούν τις Μεσογειακές χώρες!"
    Δημήτρη,δεν νομίζω οτι ασπάζεσαι πραγματικά αυτή την άποψη.Δεν μιλάω για την δική μας σαπίλα,αλλά και η Ιταλία και η Ισπανία,και παράγουν,και σχεδιάζουν,και ποιοτικό τουρισμό σε μαζικη κλίμακα έχουν κλπ.,ώστε δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί θάπρεπε να βρίσκονται σε αυτή την θέση.Υπάρχει κατι θεμελιωδώς λάθος στον σχεδιασμό του Ευρώ,που ευνοεί συστηματικα τον Πυρήνα σε βάρος της "Περιφέρειας".Αφιέρωσε σε παρακαλώ λιγο χρόνο σε αυτή την εξαιρετική ανάλυση...
    http://seekingalpha.com/article/508131-paulson-is-right-to-short-bunds-the-pain-will-flow-to-germany

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι αγαπητέ μου Squarelogic, καλά το έπιασες για την άποψη, αλλά η απάντησή μου στον Δήμο ήταν εν συνεχεία πολύυυ μακρήγορων πρόσφατων συνομιλιών δυό αναρτήσεις πριν και επίσης στο δικό του μπλογκ, σχετικά με το αν η αυτοκαταστροφή είναι δυσλειτουργία του εγκεφάλου του οποίου ο σκοπός είναι η διατήρηση της ζωής, ή όχι -και ήταν επ' ευκαιρία αυτού που έγραψε ότι η Ευρώπη αυτοκτονεί. Ήταν περισσότερο πείραγμα παρά απάντηση, ή γνώμη.

      Επί του θέματος πάντως, τα '90, στην Ευρώπη τουλάχιστον, δεν ξέρω τι κάναν στην Ελλάδα, εκεί μιλούσαν και αναρωτιόντουσαν για την Ευρώπη δύο ταχυτήτων. Η Ευρωζώνη που χτίσαν θα είχε δουλέψει καλά πρώτον με ομοσπονδιακό κεντρικό υπουργείο οικονομικών, και ίσους μισθούς σε όλη την ζώνη του Ευρώ, ή με ελάχιστες διακυμάνσεις. Χωρίς αυτά, το Ευρώ θα είχε δουλέψει μόνο στην κεντρική Ευρώπη.

      Καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.