Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΓενέθλιαΤις προάλλες, καθώς εργαζόμουνα στο γραφείο μου στο καθιστικό, μου τηλεφώνησε η Μαργαρίτα να κατέβω στο παρ της Μαρίας με την φωτογραφική μου μηχανή (υπό την ανεπίσημη ιδιότητα μου του Ιστορικού του χωριού) και να κάνω πρώτα μια ένεση για διαβήτη και να πάρω τα χάπια μου.

Ήταν τα Ογδοηκοστά γενέθλια ενός συγχωριανού, του Πάολο των αλόγων (τα άλογα τα οποία φροντίζει αναφέρονται για να τον ξεχωρίζουμε από τον άλλο Πάολο). Και οι συγχωριανοί του είχαν ετοιμάσει ένα παρτάκι-έκπληξη, και μία τούρτα γενεθλίων, και γλυκά, και ποτά, και δύο μπουκάλια σπουμάντε! Και δώρα! Τα ανίψια και τα εγγόνια του που δεν είχαν μπορέσει να έρθουν από τις πόλεις, του είχαν στείλει ζωγραφισμένες κάρτες που είχε κολλήσει με σελοτέιπ στον τοίχο η γυναίκα του.

Είναι ωραία να ζεις κάπου όπου όλοι ξέρουν τ' όνομά σου...

Χρόνια πολλά Πάολο ("Παρόλ" για τα εγγόνια του)!
2 σχόλια:

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.