Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Crosscountry









Προχθές η Μαργαρίτα ο Φρανσέσκο και άλλος ένας συνάδελφος πήγαν στο απέναντι βουνό και έκαναν μια άσκηση για 8-9 ωρίτσες, πηγαίνοντας κάμποσα χιλιόμετρα cross country (περπατητά, πάνω-κάτω αντί για κατέβασμα, που είναι πολύ πιο δύσκολο). Μεταξύ μας, cross country και downhill, η Μαργαρίτα κι εγώ καλύπτουμε τα βουνά πλήρως.

Τις φωτογραφίες αυτές τις πήρε η Μαργαρίτα, καθώς εγώ απολάμβανα το τζάκι μας και εργαζόμουνα στο Μανχάταν...
Με κλικ μεγαλώνουνε!




































6 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Δημήτρη, πάρτε με ψυχογιό σας παρακαλώ σας πολύ!
    Έχω εμπειρία στο trekking, ακόμα και στην ορειβασία, έχω ανέβει βουνά, έχω διασχίσει λαγκάδια, έχω κατέβει ραχούλες, έχω περάσει μέσα από φαράγγια, το cross-country για μένα είναι παιχνιδάκι!
    Σημειωτέον: Ακόμα αντέχω!

    Αναλυτικό CV θα λάβετε μαζί με την ανάλογη αίτηση.

    Γνωρίζω ότι οι προσφορές θα είναι πολλές, αλλά μπορώ τουλάχιστον να ελπίζω στο μέσον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσλαμβάνεσαι αγαπητέ Τζων Μπόη! Χρειάζομαι κάποιον να βοηθάει με τις συνεντεύξεις από αιτήσεις για ψυχογιούς. Και ψυχοκόρες. Τον ελεύθερο χρόνο σου μπορείς να βοηθάς την Νέλλα να αρμέγει τις κατσίκες, αν και η Τζουλιάνα είναι μεγαλύτερη σε ηλικία και μάλλον θα χρειάζεται κι εκείνη βοήθεια να μαζεύει τα αυγά από το κοτέτσι. Το μεγάλο τεστ θα είναι αν μπορέσεις να επιζήσεις το σκόρδο που βάζω στο τζατζίκι. Οι κακές γλώσσες λένε ότι βάζω λίγο γιαούρτι στο σκόρδο.

      Διαγραφή
  2. τι ωραίες φωτογραφίες;
    στον παράδεισο είστε. να το ξέρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρουμε Ρία μου και δεν το λέμε πουθενά :-)))
      Καλή Κυριακή νά 'χεις!

      Διαγραφή
  3. Να σου πω...ο Τζων Μπόης έχει δίκιο! Μας έχεις σπάσει τα νεύρα με τις φωτογραφίες και τα τοπία.

    Έχουμε λυσσάξει απ' τη ζήλια γι αυτό και δεν σχολιάζουμε πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς "δεν σχολιάζετε"; Πόσοι συμπεριλαμβάνεστε στο πρώτο πληθυντικό;
      :-)))

      Αν-ήταν-η-ζήλεια-ψώωωωρα-θα-γέμιζ'-όλ'-η-χώωωραααα!

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.