Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ανάβαση










Όσοι παρακολουθούν την Κώστα Ανάβαση ίσως να θυμούνται ότι υπήρχε ένα προβληματάκι από την 1η Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2013. Το Κογκρέσο είχε περάσει ένα νόμο πριν 14 μήνες ότι οι πιλότοι αερογραμμών πρέπει να είναι 23 χρονών την 1η Αυγούστου 2013, και ο Κώστας γίνεται 23 στις 7 Σεπτεμβρίου. Γι' αυτό μάλιστα τα νομικά τμήματα δύο εταιριών δεν είχαν επιτρέψει να προσληφθεί πέρσι και τελικά χρειάστηκε ο πρόεδρος της τρίτης εταιρίας, που τον προσέλαβε, να υπογράψει ειδικό συμβόλαιο με το Συνδικάτο για τον Κώστα, ώστε να μην εργαστεί για εκείνες τις 5 εβδομάδες. Και έγινε πιλότος αερογραμμών πριν γίνει 22 χρονών, πέρσι.

Για φέτος τον Αύγουστο του είχα πει, κανένα πρόβλημα, έρχεσαι και την αράζεις μαζί μας να φτιάχνουμε ταλιατέλες και πίτσες.

Αλλά, φευ. Η Γιου Ες Αίργουαίης βρήκε λύση, τι να τον κάνει τον Κώστα τον Αύγουστο. Τώρα τον Μάιο κάνει την αναγκαία εκπαίδευση ώστε από Ιούνιο να είναι εκπαιδευτής πιλότων τζετ, αερογραμμών, να εκπαιδεύει πιλότους της εταιρείας του. Τρεις μήνες πριν κλείσει τα 23. Και από τον Σεπτέμβριο επιστρέφει σαν συγκυβερνήτης με επιβάτες.

Μα να πάρει η ευχή σε μερικές κοινωνίες δεν υπάρχουν προβλήματα: μόνο λύσεις. Και ανοδική πορεία.












Και τώρα μου έστειλε ένα email και μου γράφει: "Στο YouTube είναι ένα βίντεο,
http://www.youtube.com/watch?v=xmpYnxlEh0c
που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Με κάνει ευγνώμονα που πήγα στο Πανεπιστήμιο Thinkworks και ποτέ στην ζωή μου δεν θα είμαι θύμα της ρουτίνας του να είναι κανείς πρόβατο."









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.