Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Γάμοι






Δύο γάμοι σε μια βδομάδα. Στην μια περίπτωση ο μικρούλης γιός πήγε στον γάμο της μαμάς και του μπαμπά. Στην άλλη η σύζυγος και ο σύζυγος ήρθαν από το Μεξικό με την Μεξικανική οικογένεια του συζύγου για μια δεξίωση στο παλιό αρχοντικό της οικογένειας της συζύγου. Το δώρο μας είναι πάντα εύκολο για γάμους και λοιπά. Πάμε με την φωτογραφική μου μηχανή.

...με κλικ μεγαλώνουν 1300 πίξελς








































 






πάντως, μερικοί γάμοι δεν ξεχνιούνται ποτέ...















4 σχόλια:

  1. Η τελευταία φωτογραφία με το σχόλιο ήταν η καλύτερη.
    Μου έφτιαξε τη μέρα!
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή σου μέρα Γεωργία και καλώς ήλθες!

      Μα ναι :-)
      Η τελευταία φωτογραφία είναι η καλύτερη από όλες!
      Μια πριγκίπισσα!
      Τρέχαμε 120 άτομα από πέντε χώρες μια μέρα στα βουνά από το δημαρχείο σε άλλο χωριό 16 χλμ ανατολικά για τον πολιτικό, στην Φλωρεντία 63 χλμ δυτικά για τον ορθόδοξο, πίσω στο χωριό για το δείπνο και στο πάρτυ μετά ήταν όλο το χωριό. Φόβοι εξανεμίστηκαν με τον καιρό όταν οι συχωριανοί μας κατάλαβαν ότι δεν επρόκειτο να τους πάρω την Μαργαρίτα στην Αμέρικα και ότι είμαι κι εγώ χίλιες φορές χωριανός!

      Διαγραφή
  2. Παρά το γεγονός ότι δεν είμαι καθόλου ένθερμη οπαδός του γάμου - ως θεσμού και ως δρώμενου - δεν μπορώ παρά ν' αναγνωρίσω ότι η ομορφιά των φωτογραφιών έγκειται στην ευτυχία που είναι εδραιωμένη στα πρόσωπα όλων - πρωταγωνιστών και παρευρισκομένων :-)

    Να ζήσουν και να ευτυχήσουν όλοι οι νεόνυμφοι - όσοι παντρεύτηκαν πρόσφατα κι όσοι ... όχι τόσο πρόσφατα :-)

    Καλή σου μέρα, Δημήτρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ Αγγελική!

      Άλλωστε η χαρά, η ευτυχία και η υπόσχεση βγαίνουν από μέσα μας --οι θεσμοί, παραδώσεις και εικονογράφηση δρώμενων έχουν μόνο τόση αξία όση η έννοια που ο κάθε άνθρωπος, και το κάθε ζευγάρι, τους επιτρέπει να αντανακλούν :-)

      Καλή σου μέρα!

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.