Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ήρθε!
Σήμερα πρωί-πρωί πήγαμε στον Βενιζέλο (LGAV) να παραλάβουμε έναν Πρώτο Αξιωματικό, πιλότο της US Airways που πετάχτηκε από την Φιλαδέλφεια (της Πενσυλβανίας)  να μας δει για 73,5 ώρες. Τώρα κοιμάται μια ωρίτσα στο δωμάτιό του και μετά θα πάμε να πάρουμε μπριζόλες να ψήσουμε απόψε. Είπα να σφάξω τον μόσχο τον σιτευτό αλλά δεν έχουμε ζωντανά, άρα πρέπει να πάμε στον χασάπη.

Καθώς έτρωγε την τυρόπιτά του στο μπαλκόνι , καθώς άκουσε την ντουντούκα του παλιατζή, είπε με νοσταλγία ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, όλα είναι όπως τα θυμάται... και πόσο περίεργο είναι να κοιτάς τα πάντα να είναι όμορφα όπως πάντα όταν κάθε διαμέρισμα κρύβει την δυστυχία της κρίσης --και αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν εμείς οι Έλληνες να μπορούμε να αυτοκαταστρεφόμαστε αλλά οπτικά να φαίνονται όλα τα ίδια.

Στο βάθος το παλιό Ελληνικό.
Από το 2004 ακόμα έτσι έχει μείνει μια που δεν τά 'χουνε βρει
ποιός θα φάει τα περισσότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.