Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Χαρά






Άλλη μια φωτογραφία από εκείνες που πήρε ο Κώστας την περασμένη Κυριακή στον Ατλαντικό ωκεανό, μετάξύ της Μπόκα Ρατόν και του Μπίμινι.







Η χαρά της ζωής είναι μπροστά μας και μέσα μας, παντού, αρκεί να επιτρέπουμε στον εαυτό μας την ελευθερία για να την δούμε.

















4 σχόλια:

  1. Πολυ ομορφη, καρτποσταλικη φωτο.

    Εχω δει παμπολλες φορες δελφινια, αλλα σπανια εχω καταφερει να τα φωτογραφισω. Και ποτέ έξω απο το νερο.
    Ειναι ταχυτατα και ξεπροβαλλουν απο το νερο οποτε θελουν, οπου θελουν.

    Ο φωτογραφος πρεπει να εχει φοβερη τυχη για να κραταει τον φακο του ακριβως στο σημειο που θα βγει το δελφινι απο το νερο.
    Η σκηνη κραταει για 1/2 δευτερολεπτο περιπου.
    Αν ο φακος δεν ειναι ηδη στραμμενος προς τα εκει, δεν εχεις χρονο να τον στρεψεις.

    Τυχερος ο γιος σου - οχι μονο εξ αιτιας του δελφινιου ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες κάπταιν Jack Sparrow. Πρέπει να βλέπεις πολλά δελφίνια εκεί από το Black Pearl... και πράγματι δεν είναι εύκολο να τα φωτογραφήσεις!

      Τα δελφίνια ακολούθησαν το σκάφος και παίζαν γύρω του πολύ ώρα. Ο Κώστας πήρε κάμποσες φωτογραφίες, όλες με το iPhone. Εγώ βοήθησα τον ψηφιακό φάκελο να φανούν καλύτερα τα φυσικά χρώματα και οι τόνοι. We're a good team, Costas and I.

      Τυχεροί, και ο μπαμπάς και ο γιός ;-)
      Σ' ευχαριστούμε, και καλό σου καλοκαίρι :-)

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια όπως και νά'χει... αιχμαλωτίσατε την ομορφιά, τη χάρη, τη χαρά, ενός υπέροχου πλάσματος. Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς σ' ευχαριστούμε marronblogger και μας δίνεις χαρά που έννοιωσες το συναίσθημα αυτό που μοιραστήκαμε. Και καλως ήλθες!

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.