Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ταξιδάκι







Πολύ μας είχανε λείψει οι Κυκλάδες και η Τήνος...
Τρεις μέρες φέτος, πάνω από βδομάδα στο πρόγραμμα για του χρόνου :-)

(όλες οι φωτογραφίες μεγαλώνουν με κλικ)





















Τήνος



Σύρος







Τήνος




Η Δήλος από την παραλία του Άγιου Γιάννη-Πόρτο





Η παραλία του Άγιου Γιάννη-Πόρτο









Πρός την Σύρο




Μύκονος



Δήλος, και στο βάθος Νάξος



Τήνος




Σύρος



















Κέα





Μακρόνησος



Σούνιο













2 σχόλια:

  1. Καλωσήρθατε!
    Ελπίζω να ξεκουραστήκατε (και να αποζημιωθήκατε για όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να σας τάραξαν εδώ)
    Άριστα 10 με τόνο!!
    Οι φωτογραφίες είναι καλλιτεχνικότατες και επαγγελματικότατες ταυτόχρονα! Το προσκύνημα στην Παναγία είναι χρονοβόρο, δεν ξέρω αν το επιχειρήσατε!
    Καλή υπόλοιπη διαμονή;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστούμε αγαπητή marronblogger!
      Και σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τις φωτογραφίες: όπως λέω πάντα, "ο επαγγελματίας φωτογράφος ξέρει ποιές φωτογραφίες να μην πάρει" :-)

      ..."χρονοβόρο"... ο χρόνος είναι κάτι το υποκειμενικό :-)

      Από το 1992 που πήγα τον Κώστα 2 χρονών στον Ευαγγελισμό του Μπρόκτον της Μασαχουσέτης, κι εγώ ήμουνα 34, πάμε λειτουργία από την αρχή ως το τέλος και μεταλαμβάνουμε κάθε φορά που ακολουθούμε λειτουργεία (όχι μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα τέσσερα λεπτά πριν δώσουν την μετάληψη όπως είχα μάθει στην Αθήνα παιδί). Στην Μεγαλόχαρη πάω πάντα γραμμή απ' το καράβι με τ' αυτοκίνητο, μέχρι την πόρτα, δεν βγαίνω καν, κοντοστέκομαι λίγο και συνεχίζω, να χαιρετήσω την θεία μου στο σπίτι της κάτω στο λιμάνι και μετά πάω ξενοδοχείο. Κυριακή πήγαμε 8 με 10:30 για την λειτουργεία. Και πάω σε κάθε παραμονή κι 'αλλες φορές, κανένα α΄πογευμα, κανένα βράδυ, πιάνω κουβέντα. Το πιο ειρηνικό σημείο για μένα, ένα από τα δύο-τρία στον πλανήτη, είναι το μαρμάρινο περβάζι στο σημείο λίγα μέτρα πριν την δυτική σκάλα στην γωνία της εκκλησίας... Αλλά, περισσότερα, στην επόμενη ανάρτηση, και φωτογραφίες :-)

      Καλό σας απόγευμα!

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.