Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

SOX-2013










The Boston Red Sox
World Champions
1903
1912
1915
1916
1918
2004
2007
2013




Το 2004 είμασταν μαζί στην Μασαχουσέτη, TV,
Το 2007, ο Κώστας στο Νόρτον της Μασαχουσέτης, TV, κι εγώ στην Αθήνα, κομπιούτερ TV, είμασταν μαζί στο τηλέφωνο,
Το 2013, ο Κώστας στην Ντέητον του Οχάιο, TV,  και εγώ στο Σαν Μπενεντέτο ιν Άλπε, κομπιούτερ TV, είμασταν μαζί με email και text.
Στο επόμενο να είμαστε μέσα στο Fenway Park, αν και σήμερα τα εισιτήρια πηγαίνανε από 2.000 δολάρια και πάνω, το ένα... Μέσα στο Fenway Park, 36.000 άντρες γυναίκες και παιδιά, οικογένειες και ηλικιωμένοι... Τα πολύ καλά εισιτήρια πουλιόντουσαν κάπου 15.000 δολάρια.

Απόψε η Βοστώνη μας απογειώθηκε...

Το 2004 και 2007 κερδίσαμε το τέταρτο παιγνίδι εκτός έδρας. Φέτος ήταν η πρώτη φορά που κερδίσαμε μέσα στην Βοστώνη από το 1918. Η Κατάρα του Μπαμπίνο είναι πλέον παρελθόν. Από τα τελευταία δέκα Παγκόσμια Πρωταθλήματα έχουμε κερδίσει τα τρία!








Μετά από το τέλος του αγώνα, κοσμος στο σημείο τερματισμού του Μαραθώνιου της Βοστώνης όπου ειχαν εκραγεί οι δύο βόμβες φέτος. Αμέσως μετά είχε βγει το σύνθημα Boston Strong!, που έγινε και το σύνθημα του αγώνα για το Πρωτάθλημα.
















4 σχόλια:

  1. εντάξει, το καταλάβαμε, η ομάδα σου πήρε το πρωτάθλημα!
    συγχαρητήρια στα παιδιά.

    λες και η άεκ να κάνει εκατό χρόνια να πάρει πρωτάθλημα στην πρώτη εθνική;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρία μου, δηλώνω πλήρη άγνοια περί των ποδοσφαιρικών. Θυμάμαι στο δημοτικό όταν είχα την υποχρέωση να μου αρέσει το ποδόσφαιρο ή να είμαι κοινωνική παρία, μου είχε αρέσει το κίτρινο και το μαύρο, και ο δικέφαλος αετός (μια που μου άρεσαν πολύ τα Βυζαντινά), αλλά αναγκάστηκα να λέω ότι ήμουνα Παναθηναϊκός γιατί οι Παναθηναϊκοί στην τάξη ήταν πιο δυνατοί από εμένα -κι ας μην μου άρεσε ποτέ το πράσινο. Πάντως έμαθα τα τελευταία χρόνια ότι τα παιγνίδια λέει "φτιάχνονται" στο ποδόσφαιρο, πράγμα το οποίο οδηγεί στην σκέψη ότι για να πάρουν το πρωτάθλημα πρέπει πρώτα να έχουνε λεφτά --άλλη μια εκδοχή θα είναι να μπει στην ΕΕ η Τουρκία και να μπορέσουν να επιστρέψουν στην Κωνσταντινούπολη :-)

      Διαγραφή
  2. @ria: Μετά τις περιπέτειες των αρχών του 2004, τότε που αναλάμβανε την προεδρία ο Ντέμης, έγινε ύμνος της ομάδας το τραγούδι "Πέρασε η μπόρα".

    Η μπόρα δεν πέρασε με το τραγικό αποτέλεσμα - αποκορύφωμα του Μαϊου. Τώρα νομίζω μας ταιριάζουν οι στίχοι του Πορτοκάλογλου "έπεσες τόσο χαμηλά για να πατήσεις πιο γερά και να πετάξεις". Ό,τι δε μας σκοτώνει μας δίνει ηθικό ακμαιότατο. :)

    Δημήτρη, συγχαρητήρια για την ομάδα σου.

    Καλημέρα!

    http://www.youtube.com/watch?v=4ZQ8zwPZHtA

    http://www.youtube.com/watch?v=b8EjhZC-Tnc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Emily! Ευχαριστούμε :-) Προβλέπω παρέλαση στην Βοστώνη το Σάββατο! Εγώ βέβαια θα πρέπει να κάνω παρέλαση μόνος μου εδώ στο χωριό :-(

      Κοιμήθηκα 7 το πρωί μετά από την νίκη στις 5 το πρωί... Ευτυχώς βρήκα τρόπους να το δω ζωντανό στο ιντερνετ!

      Θα πρέπει να ερευνήσω το ίντερνετ για να καταλάβω τι απάντησες στην Ρία, αλλά συμφωνώ πως ότι δεν μας σκοτώνει μπορεί να μας κάνει πιο δυνατούς :-)

      Ωραία τα τραγουδάκια...

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.