Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

FolkFest2





Σάββατο βράδυ στο χωριό!
























































8 σχόλια:

  1. Περιττό να σου πω ότι έχω καρακαταζηλέψει κάργα!
    Από πολλές απόψεις...
    Χίλια μπράβο στη διοργανώτρια, στο φωτογράφο βεβαίως βεβαίως, στους μουσικούς και στο κέφι σας!!! Και του χρόνου με την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία!!!!
    Καλημέρα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν υπέροχο Σαββατοκύριακο, αγαπητή marron :-)
      Και του χρόνου, εδώ είμαστε.
      Οι άνθρωποι της φολκ μουσικής είναι ξεχωριστά όμορφοι στην ψωχή και την καρδιά. Και η ατμόσφαιρά ζεστή και χαρούμενη. Το περιμένουμε πως και πως.
      Καλό απόγευμα :-)

      Διαγραφή
  2. τι χωριό είναι αυτό; θέλω και εγώ να πάω εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Erisadesu!

      Το Χωριό είναι το San Benedetto in Alpe στην Ιταλία, 63 χιλιόμετρα ανατολικά της Φλωρεντίας, και το φεστιβάλ φολκ μουσικής λέγεται San Benedetto in Alpe Folkfest. Κρατάει τρείς μέρες και αρχίζει κάθε χρόνο περίπου 29-31 Οκτωβρίου, έως 2-4 Νοεμβρίου. Του χρόνου θα είναι το δέκατο πέμπτο.

      Σε ένα χωριό 180 κατοίκων έρχονται 10-15 μουσικοί από την Ιρλανδία και περίπου 200 επισκέπτες και μουσικοί από πολλά μέρη.

      http://www.facebook.com/groups/sbfolkfest/

      http://www.sanbenedettoinalpe.com/

      Διαγραφή
  3. Υπέροχες Δημήτρη και αυτό το "Fuck Google, ask me!" όλα τα λεφτά :)
    Καλό σου ταξίδι (αυτό δεν είναι ταξίδι, αυτό είναι μαραθώνιος!!!) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' ευχαριστώ αγαπητή μου Roadartist :-)
    Ο Μαραθώνιος ξεκινάει σε 4 ώρες! Αλλά δεν μου αρέσει που δεν μπορούσε να πάρει τις μέρες από την δουλειά η Μαργαρίτα. Για μένα θα είναι Μαραθώνιος να επιστρέψω σπίτι --αλλά και το ενδιάμεσο θα την στεναχωρήσω αν δεν το ευχαριστηθώ. Αυτά ειναι ταξίδια ώραία για μένα! Θα έχει φωτογραφές όταν γυρίσω :-)
    Όσο για το google... Θα ψάξω να βρω τέτοιο πουκαμισάκι!!
    Καλό σου Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την Μαργαρίτα με πολλά μπράβο και μεγάλο θαυμασμό για την προσπάθειά της. :)
    https://www.youtube.com/watch?v=fR3jRhqSkUk

    Καλά να περνάς και καλή επιστροφή στη βάση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.