Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Σωφρονισμός











Ο ισοβίτης που δολοφόνησε σωφρονιστικό υπάλληλο κόβοντάς του τον λαιμό βρέθηκε δολοφονημένος ο ίδιος στη φυλακή από απανωτά χτυπήματα κλομπ μετά από βασανισμό.

Ο ισοβίτης όμως ήταν ελεύθερος από την στιγμή που πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον σωφρονιστικό υπάλληλο, μια και ελευθερία είναι όταν δεν σου έχει μείνει τίποτα πια να χάσεις.

Θα έπρεπε κάποιος να πει ότι χρωστάμε ευγνωμοσύνη στον ισοβίτη γιατί με τον φόνο που διέπραξε έδειξε με το δάχτυλο το γουρούνι που τον βασάνιζε, για να το δούμε όλοι. Γιατί με τον δικό του θάνατο έδειξε με το δάχτυλο όλα τα άλλα γουρούνια που τον βασάνισαν μέχρι θανάτου.

Αλλά κανείς δεν τον άκουσε γιατί μιλούσε και ζητούσε την βοήθειά μας μέσα από την φυλακή. Ποιός ακούει έναν ισοβίτη; Όλοι όσοι είναι μέσα σε φυλακή είναι ένοχοι και υπάνθρωποι, έτσι δεν είναι; Και οι σωφρονηστικοί υπάλληλοι είναι ... λειτουργοί της δικαιοσύνης. Γράψανε τα ΜΜΕ για τον "άτυχο σωφρονιστικό υπάλληλο" αλλά κανείς δεν είδα να τον αποκάλεσε "γουρούνι που έλαβε αυτό που του άξιζε για τον τρόπο με τον οποίον φερόταν στους φυλακισμένους". Κάποιος έχει την υποχρέωση να την πει κι αυτή την εκδοχή. Ας την πω λοιπόν εγώ.

Για τα γουρούνια που δολοφόνησαν τον ισοβίτη για εκδίκηση, αναρωτιέμαι θα πει κανείς τίποτα; Δεν χρειάζεται. Στο χοιροστάσιο ποιός ενδιαφέρεται... άλλωστε ο ισοβίτης ήταν Αλβανός.

Ο Αλβανός ισοβίτης όμως, τώρα, είναι πια ελεύθερος.






















7 σχόλια:

  1. ε καλά τώρα, δε θα στενοχωρεθώ και για τον αλβανό που σκότωσε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων όταν μπήκε να τους κλέψει και τον πήραν χαμπάρι, που σκότωσε εν ψυχρώ ένα φύλακα.

    όπως δε στενοχωρέθηκα και για το σκατόψυχο το δουρή που βίασε το γιο του, επειδή φώναζε γιατί πονούσε το παιδάκι, του έβαλε το κεφάλι σε μια σακούλα και το παιδί ενώ το βίαζε πέθανε από ασφυξία, μετά επειδή δεν απαντούσε το τρύπησε με ένα πηρούνι και για να μην τον πιάσουν πήγε να το κάψει τυλιγμένο σε μια κουβέρτα. τον έπιασαν και τον πήγαν φυλακή. αυτοκτόνησε λένε στη φυλακή. τι λες; μπράβο στους φυλακισμένους που τον καθάρισαν.

    εμείς τον είχαμε τον αλβανό, τον ταίζαμε και τον ποτίζαμε που σκότωσε δυο ανθρώπους και έναν τρίτο. σιγά μη με ενόχλησε που πέθανε. καθόλου όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως σίγουρα κάποιους πρέπει να ενοχλήσει το ΠΩΣ πέθανε. Εκτός αν τα βγάλουν όλα τα γουρουνόπουλα παναγίτσες και τα ξεπλύνουνε με αγιασμό. Αυτός σίγουρα δεν "αυτοκτόνησε". Τον σπάσανε στο ξύλο τα όργανα της τάξεως. Αυτό εμένα με ενοχλεί... Είναι να μην ενοχλεί;

      Διαγραφή
  2. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ενός κράτους που βαυκαλίζεται να αυτοαποκαλείται "ευρωπαϊκό" και "ευνομούμενο", είναι ότι συστηματικά δίνει όλο και περισσότερη ανεξέλεγκτη εξουσία στα σκουπίδια.

    Kαταστολή, εξαθλίωση και απανθρωπιά. Ακροδεξιάς ατζέντα και ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το ανησυχητικό αγαπητέ spacefreak δεν είναι μόνο το ότι τα 50% των οργάνων της "τάξεως" ανήκουν στα κλούβια αυγά και στην ακροδεξιά. Το πιο ανησυχητικό ακόμα είναι ότι από τους υπόλοιπους που δεν είναι αμόρφωτοι/ακροδεξιοί, η μεγάλη Ελληνική πλειοψηφία δίνει σημασία στην αξίωση πριν την απόδειξη, στην εθνική καταγωγή πριν την ανθρωπιά, στα θρησκευτικά πιστεύω πριν την ισότητα. Μην ξεχνάμε ότι πέρα από τον κλασσικό ακροδεξιό ρατσισμό του αμόρφωτου ουρακοτάγκου υπάρχει και ο Ελληνικός ρατσισμός της ξενοφοβίας και του κόμπλεξ ανωτερότητας.

      Ένα μικρούλι παράδειγμα είναι πως στα ανέκδοτα που βγαίνουν από τον λαό, αθώα ανέκδοτα, με πρωταγωνίστρια κάποια υπηρέτρια ή καθαρίστρια, την ονόμαζαν τα χρόνια τα παλιά "Μαρία" ενώ τώρα λαβαίνω ανέκδοτα όπου η καθαρίστρια ονομάζεται "Σβετλάνα", και γελάει ο κόσμος με το ανέκδοτο χωρίς καν να συλλογιστεί τον ρατσισμό που κρύβει μέσα της η χρήση αυτού το ονόματος, έναν ρατσισμό που "ποτίζει" χωρίς να αποσκοπεί καν προς αυτό...

      Πράγματι δίνει όλο και περισσότερη ανεξέλεγκτη εξουσία στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Ίσως να υπάρχουν τόσα που να είναι δύσκολο να βρεθεί οτιδήποτε άλλο για να κρατήσει κλομπ και να φοράει στολή του κράτους μας...

      Διαγραφή
  3. Θα καλοπερνούσε ο άνθρωπος για να φτιάξει αυτοσχέδιο μαχαίρι και να σκοτώσει, ενώ ήξερε πως αυτό συνεπαγόταν τον βέβαιο θάνατό του. Απίστευτα πράματα, απίστευτη αγριότητα για να την αντέξουμε πια. Φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό το αυτονόητο που παρατηρείς και εσύ αγαπητή Τζωρτζίνα λείπει από την κοινή λογική των περισσότερων που ακούνε γι' αυτήν την υπόθεση! Σχεδόν κανέναν στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας δεν τον ενδιαφέρει να σκεφτεί για κίνητρο όταν η πράξη μπορεί να αιτιολογηθεί αμέσως με την καταγωγή ή την θρησκεία!

      Το μεγαλύτερο αίσχος σε αυτήν την υπόθεση είναι το κείμενο της ανακοίνωσης των σωφρονιστικών υπαλλήλων που αυτοξεπλένονται σαν αγγελούδια και τον φυλακισμένο φαίνεται τον βασάνισαν και τον δολοφόνησαν Αριανοί από το διαστημόπλοιο --αλλά όχι τα κτήνη που έγραψαν την ανακοίνωση:
      http://www.tovima.gr/society/article/?aid=581198

      Μόνο τα παιδιά μας ή τα εγγόνια μας μπορούν να ελέγξουν την έκταση του καρκίνου στην Ελληνική κοινωνία. Οι σημερινές γενεές, αποτύχαμε... Ναι! Φτάνει πια!

      Διαγραφή
  4. Η Μαργαρίτα (που είναι διευθύντρια του Αστυνομικού τμήματος του χωριού μας) μου είπε να προσθέσω το εξής σχόλιό της:

    Είχε συναντήσει έναν άνθρωπο ο οποίος της είπε ότι ήταν σωφρονιστικός υπάλληλος και της εξιστόρησε τα βασανιστήρια και ξυλοδαρμούς που δίνουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στους φυλακισμένους. Της εξιστόρησε πως και ο ίδιος έδερνε φυλακισμένους και πως είχε φτάσει σε σημείο πλήρους αναισθησίας χωρίς να σκέφτεται καν ότι έδερνε φυλακισμένους. Και, πως όταν την στιγμή που το συνειδητοποίησε και "κοίταξε στον καθρέπτη", παραιτήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.