Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Φλοίσβος




Στην Παλμύρα με περπατούσε η μητέρα μου για μπάνιο μέρα παρά μέρα κάθε καλοκαίρι.
Περπατάει μέχρι εκεί η Μαργαρίτα που λατρεύει την εμπειρία.
Της πηγαίνω προμήθειες: τυρόπιτες, μάφιν σοκολάτα, κόκα κόλα.
Φέτος μελετούσε για τον διαγωνισμό για Επιθεωρητής.







Ένα κουτσό περιστεράκι.





Ο καιρός αλλάζει...





Ο κόσμος βγαίνει από την θάλασσα όταν αρχίζει να βρέχει...
Ίσως για να μην βραχεί.













8 σχόλια:

  1. Κάποιος που έμεινε στη θάλασσα όταν άρχισε να βρέχει τον χτύπησε κεραυνός και πάει. Είναι λίγο ριψοκίνδυνο νομίζω.
    Μεγάλη αλλαγή πάντως στον καιρό. Εμείς στο νησί περιμένουμε εναγωνίως βροχή και δεν έρχεται. Άλλη μια χρονιά αναβροχιάς δεν θα την αντέξουμε.

    Καλά να περνάτε :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Margo! Αυτό με τον κεραυνό δεν το είχα σκεφτεί και δεν το ήξερα! Λογικό. Θα κάνω έναν χωρό της βροχής για σας, και του χρόνου μπορεί νά 'ρθουμε και από τα μέρη σας :-)

      Για την ώρα, Καλό Φθινόπωρο από την Ιταλία (και καλά πρωτοβρόχια!)

      Διαγραφή
  2. Σταμάτησα να χαζέψω τη φωτογραφία με το περιστέρι. Ο τρόπος που στέκεται και κοιτάζει ευθεία το φακό θυμίζει την περηφάνια και την ανωτερότητα παγωνιού. Μετά διάβασα τη λεζάντα. Μας δίνει απίθανα μαθήματα η φύση. :)

    Το μπάνιο στη θάλασσα *μετά* τη βροχή είναι από τα ομορφότερα πράγματα που μπορεί να απολαύσει ένας άνθρωπος. Απερίγραπτη αίσθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, αγαπητή Emily... εκεί που καθόμουνα, όταν συνειδητοποίησα ότι ο μικρός μου φίλος δεν μπορούσε να περπατήσει καλά, μα δεν τον πείραζε με τίποτα και συνέχιζε περήφανος να ψάχνει φαγητό στην παραλία του, τον πήρα μερικές φωτογραφίες να τον θυμάμαι, και αυτή που έβαλα εδώ έχει ακριβώς την αίσθηση που ερίδες κι εσύ :-)

      Και συμφωνώ για το μπάνιο *μετά* την βροχή!!!

      Καλό Φθινόπωρο!

      Διαγραφή
  3. Ναι είναι πολύ επικίνδυνο να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα, όμως έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά. Ίσως όλα τα όμορφα εμπεριέχουν κίνδυνο :)
    Υπέροχες φωτογραφίες της πόλης...
    Η μολυβένια θάλασσα του φθινοπώρου με τα χρώματα που παίρνει από τις συννεφιές μου αρέσει πολύ... Αξίζει να πάτε μέχρι το Σούνιο, για μια βουτιά εκεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ομορφιά απαιτεί κάπποιο ρίσκο για να την γευστεί κανείς... Ήθελα και Σούνιο να πάμε, και Πλάκα (όπως σου έχω πει ότι θα πάμε) αλλά δεν προλάβαμε :-(

      Του χρόνου!

      Πήγαμε πάντως στην Κεντρική αγορά, Ψιρή και Μοναστηράκι, και φτάσαμε και μόλις δίπλα στην Πλάκα. Όταν μπούμε στα σοκάκια του χρόνου θα έχω και την φωτογραφική μηχανή :-)

      Σ' ευχαριστώ! Και εμένα μου άρεσαν πολύ αυτές οι σκηνές και το φως!

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.