Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Έξι!











Έξι χρόνια σήμερα!
(...αλλά ποιός μετράει;...)





























08:00 πμ, 125 άτομα από 6 χώρες,
09:30 πμ, 20 λεπτά ανατολικά στο Δημαρχείο για τον πολιτικό γάμο,

13:00 μμ, 120 λεπτά δυτικά στη Φλωρεντία για τον θρησκευτικό γάμο,
18:00 μμ, 100 λεπτά ανατολικά στο Σαν Μπενεντέτο για απεριτίφ έξω, δείπνο μέσα, και γλέντι έξω και μέσα μέχρι 02:30 πμ...

Ο Τζωρτζ Κλούνι αντέγραψε την ημερομηνία μας σήμερα, αλλά κάνουν τις δύο τελετές σε δύο μέρες αντί μία κι ας μένουν στο ίδιο μέρος. Χα! Ερασιτέχνες!















13 σχόλια:

  1. (Σ)έξι :)

    Μα καλά, συγκρινεσαι τωρα εσύ με τον Γιωργάκη που θα τον φάει η υγρασία της Βενετίας στο 7αστερο ;

    Να ζήσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Τζων! Και του χρόνου, και του παραχρόνου! Πάντα όπως το είπες, με χαμόγελο! Τώρα για τον Γιωργάκη τι να κάνουμε, λίγη υγρασία θα την φάει σίγουρα...

      Διαγραφή
  2. Υπέροχες φωτογραφίες ευτυχίας! Να ΖΗΣΕΤΕ !!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστούμε Evie! Και έτσι τις αισθανόμαστε αυτές τις φωτογραφίες, κάθε μέρα.

      Διαγραφή
  3. Να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά που αλωνίζει και φυλάει η πανέμορφη ασβουλινα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, τι υπέροχη ευχή! Άντε ελάτε, άλλοι ν' αλωνίσουνε κι άλλοι να περιμένουν εκείνους που αλωνίζουνε! Η ασβουλίνα πάντως περιμένει να της δείξετε και όλα τα υπέροχα μέρη που αλωνίζετε στην Ελλάδα!

      Διαγραφή
  4. Πάντα γεροί και χαρούμενοι !
    (Καλά.... ο Τζώνης άπαιχτος με το σχόλιο του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις έχω ξαναδεί αυτές τις φωτογραφίες!
    Πάντα ευτυχισμένοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Roadartist μου σ' ευχαριστούμε!
      (βέβαια μια ανακύκλωση εικόνων γίνεται τέτοιες μέρες. Πρότεινα να παντρευόμαστε κάθε χρόνο να έχουμε καινούργιες αλλά ποτέ δεν μπορούμε να οργανώσουμε όλους του 125 να έρχονται...)

      Διαγραφή
  6. Γάμο βλέπω με παπά και κουμπαρό και δύο ανθρώπους να λάμπουν από ευτυχία.
    Τι να πω εγώ εκτός από.....ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΌΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ και με όλους τους αγαπημένους δίπλα σας.

    Υ.γ
    Η τούρτα σας δεν είναι για 125 αλλά για.....1125!
    Στείλε και από εδώ να σου ευχηθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστούμε Xristin! Και ζούμε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως θέλουμε, έξι χρόνια τώρα! Την τούρτα την τελειώσαμε πριν 5 χρόνια, 11 μήνες και δυόμισι βδομάδες. Πάει! Μάλιστα, η τούρτα, κάθε όροφος είναι το κάτω μισό βάση και το πάνω μισό τούρτα. εγώ δεν τό 'ξερα και νομιζα ότι ήταν όλο τούρτα και όταν έφτασα σε σκληρό συνέχισα να κόβω και να "¨προνίζω" με την σπάτουλα, οπότε ακούστηκε ο ζαχαροπλάστης από την γωνία να λέει "μου κόβουνε την βάση!"...

      Κουμπάρος από την Νέα Υόρκη (γεννημένος στην Καλιφόρνια), Παπάς από την Καστοριά... ήταν μια υπέροχη μέρα! Όπως λέει και ο Μπενίνι, Μποντζόρνο Πριντσιπέσα!

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.