Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Αστέρια!

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει κάποια επιρροή
στο μέλλον της ανθρωπότητας;

Από που νομίζετε ότι προήλθαν
ο κάπταιν Κερκ και η Ομοσπονδία των Πλανητών τον εικοστό τρίτο αιώνα;Το σήμα νομίζω τα εξηγεί όλα.


4 σχόλια:

 1. Δε νομίζω. :)
  Βέβαια ο κόσμος χρειάζεται ελπίδα και λυπάμαι που βλέπω ότι κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι η ελπίδα δεν μπορεί να έρθει από κανένα από τα υφιστάμενα κόμματα,ι τις όποιες πολιτικές 'δυνάμεις'. Ζούμε τόσα τραγικά γεγονότα τα τελευταία χρόνια, και όμως βλέπεις ότι ακόμη δεν μπορεί να γεννηθεί κάτι νέο. Είναι τρομερό. Πανευρωπαικά σαν να πεθαίνει η πολιτική. Δε ξέρω πια τι άλλο πρέπει να συμβεί για να ξυπνήσουμε όλοι. Μακάρι βέβαια ο Συριζα να έφερνε κάποια αλλαγή. Λυπάμαι που δε μπορώ να βρω και κάποια άλλη εναλλακτική έτσι ώστε να αντιπροτείνω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λες να ην είναι έτσι; :-)))
   Θα έλεγα ότι είναι τοπιο ανθρώπινο πράγμα στον κόσμο να χρειαζόμαστε ελπίδα, όμως, όταν ο κόσμος είναι διατεθημένος να πιστέψει οτιδήποτε σαν ελπιδοφόρο χωρίς την παραμικρή ανάλυση ή λογική... τότε προσκαλούμε την ψεύτικη ελπίδα από τους ξύπνιους που μας πουλάνε λαγούς με πετραχίλια. Κι' αυτό μιά "αγορά" είναι, με ζήτηση και προσφορά. Όταν δεν υπάρχει ζήτηση για υπευθυνότητα και χάβουμε ότι μας πλασάρουνε, τότε στην αγορά κνούνται μόνο πρπϊόντα ανευθυνότητας. Όταν το απαιτήσουμε σαν κοινωνία και λαός, απορρίπτωντας τους ταχυδακτυλουργούς και τους τυχοδιωκτες, τότε θα εμφανιστούν πιο υπεύθηνες επιλογες. Αυτό πιστεύω :-(

   Διαγραφή
  2. Ναι σίγουρα, αυτό ακριβώς εννοούσα και εγώ. Το "δε νομίζω" ήταν απάντηση στην ερώτηση της ανάρτησης.

   Διαγραφή
  3. Μα το είχα καταλάβει :-)
   "Λες να μην πρόκειται να οφείλει την πρόοδό της η ανθρωπότητα στο ΣΥΡΙΖΑ;!;!"
   Και για τα υπόλοιπα, φυσικα συμφωνούμε :-)

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.