Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Like!











Δεν συνάντησε ο Σαμαράς τον Τσίπρα.
Μεταξύ διευθυντών των γραφείων τους η παράδοση στο Μέγαρο Μαξίμου
  
Αλέξης Τσίπρας: Ο πρώτος πρωθυπουργός που ορκίζεται με πολιτικό όρκο    
Τσίπρας σε Ιερώνυμο: «Προσευχηθείτε για μένα»  
Άδειο χρηματοκιβώτιο παρέδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο Μαξίμου
Υπουργός και όχι αντιπρόεδρος ο Πάνος Καμμένος. Μικρό σχήμα με 10 υπουργούς     
Σε υψηλά ποσοστά η αποχή.   
«Όχι» Κουτσούμπα στον Τσίπρα για συνάντηση και ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  
Συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου για σχηματισμό Κυβέρνησης   
Ντράγκι: Από τα κράτη, όχι από την τρόικα η απόφαση για μέτρα  
Πιστοί ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής οι αστυνομικοί    
Εκτός Βουλής κορυφαία κομματικά στελέχη όλων των κομμάτων   





Κατά την γνώμη μου, ο τρόπος με τον οποίον ο Αντώνης Σαμαράς παρέδωσε την εξουσία ήταν ποταπός και ανάξιος οποιουδήποτε Έλληνα. Ντροπή σου Σαμαρά!

Πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη, η πρώτη μέρα του Αλέξη Τσίπρα σαν Πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν εντιμότατη, με ώριμες κινήσεις, αριστοτεχνικές. Μπράβο Αλέξη. Και τίποτα άλλο να μην κάνεις, μόνο το ότι δεν ορκίστηκες στο παπαδαριό, και μετά πήγες στον Ιερώνυμο επίσκεψη, και μετά στην Καισαριανή, έδωσε στην Ελλάδα κάτι που είναι ανεκτίμητο.










6 σχόλια:

  1. Αμ το 'λεγα εγώ ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος !!! Δεν το 'λεγα ;;; Χαχαχαχαχαχααα !!!!

    Πήρε όντως πολλά πόιντς την πρώτη μέρα ο Αλέξης ! Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει έτσι !!

    Ο Σαμαράς (και η γλυφτρο-Σπυράκη) Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, και για τα ποσοστά των Χρυσαλητών σε Δίστομο και Καλάβρυτα - πάααρα πολλά thumbs down !!

      Διαγραφή
    2. Εεεε, όλα κι' όλα Αγγελική μου! Εδώ στην αποθήκη σκέψης, το σωστό, το λέμε "σωστό". Για την ώρα φαίνεται να είναι in training με τον Yoda.

      Όχι! Όχι! δεν τον αγαπάω! (Φοβάμαι μη και μου ραγίσει την καρδιά το κωλόπαιδο)

      Όσο για το Δίστομο και τα Καλάβρυτα, είπαμε στην προηγούμενη ανάρτηση: "Για να ψηφίσει Κλούβια Αυγά, πρέπει να ειναι κανείς: ναζί, ή φασίστας, ή ρατσιστής, ή ήλίθιος (ή οποιοσδήποτε συνδυασμός από αυτά)". Διαλέγετε και παίρνετε!

      Διαγραφή
  2. Στο είχα πει σε ανύποπτο χρόνο, ότι θα τον αγαπήσεις σφόδρα, βέβαια θα τον ξαναμισήσεις, μέχρι να τον ξαναγαπήσεις , αλλά έτσι ειναι οι μεγάλοι και καμουφλαρισμένοι με τη μάσκα του μίσους έρωτες!
    Εγώ λέω να τον αγαπήσω σφόδρα λίγο πιο μετά από σένα αν μου το επιτρέπεις, όταν θα έχει κάνει 2 απλά πραγματάκια που δεν θα τα αναφέρω τώρα, αλλά θα παραμείνουν ως κουίζ για κάποια στιγμή αργότερα....για να βοηθήσω μόνο, ουδένα από αυτά σχετίζεται με την διαγαρφή του χρέους :))

    Τις καλημέρες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τις δικές μου καλημέρες, ΚΑΙ τις καλησπέρες!

      Αμ δεν το μίσησα ποτέ το βλαστάρι! Τα σύκα, σύκα προσπαθώ να λέω πάντα, αλλά δεν τα τρώω γιατί τα απαγορεύει ο γιατρός. Ακόμα είναι τρομερά νωρίς, αλλά νομίζω ότι εδώ κοιτάμε ένα πολύ διαφορετικό θέμα: Τα πάντα εξαρτώνται από την μόδα ντι ζουρ. Και την μόδα ντι ζουρ δεν την εφεύρουν οι σχεδιαστές αλλά τα εργοστάσια και η βιομηχανία. Το στόρυ είναι η μόδα και η μόδα το στόρυ για γενική κατανάλωση. Αν γίνει μόδα στην διεθνή κοινότητα ο Τσίπρας, τότε, ότι και να είναι, ο ίδιος, είναι καλό για την Ελλάδα. Και σήμερα έγινε μόδα. Όμως δεν την έφερε αυτός την μόδα: την ξεκίνησαν απ' έξω γιατί ήταν το λογικότερο που μπορούσαν να κάνουνε εδώ και δύο μήνες (τράβα με κι ας κλαίω. Εντάξει, τράβα με!). Το μόνο που πρέπει να κάνει ο ίδιος είναι να μείνει όπως είναι και να μην τα κάνει θάλασσα και πετάξει καμιά κοτσάνα. Ευελπιστώ.

      υγ. Χρέος ποτέ δεν διαγράφεται: αλλάζει όνομα. Όσο για τους τρεις στους οποίους χρωστάμε τα πακέτα, αν δεν έρχονται και οι τρεις μαζί αλλά μιλάμε κατ' ευθείαν με τα αφεντικά τους χωριστά, τότε δεν είναι πια Τρόικα, είναι;;;

      Διαγραφή
    2. υγ2. Η Τρόικα είχε αρχίσει να μην ενδιαφέρεται να έρθει γεωγραφικά κατά τα μέρη μας από φθινόπωρο, και το ότι Πάπια της Δημοκρατίας δεν έβγαζε το ΝΔΣΟΚ ούτε με λαμπάδα στην Τήνο η Ευρώπη τό 'ξερε κανα χρόνο. Ξέρεις εσύ μπίζνεσμεν που να προετοιμάζουν ρήξη αντί για λύσεις; Την στιγμή που σέρβιραν κρεπ α-λα χιλοπίτ στο Παρίσι, ο Αλέξης είχε κερδίσει και τραγουδούσαμε όλοι Μπέλα Τσάο! Και μιά και το έφερε η κουβέντα, το να βλέπειςΡωμιούς στη λαυθμώνος να τραγουδάνε Μπέλα Τσάο είναι στο ίδιο επίπεδο του να το τραγουδάει Ελληνοαμέρικάνος στα βουνά (των παρτιζάνων) της Ιταλίας αφού τον ψήφισαν Ιταλοί.

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.