Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Υποκριτές






























Η ανάρτηση με τις παραπάνω φωτογραφίες αφιερώνεται σε όλους τους θλιβερούς υποκριτές που κλαίνε για την Γκάζα και καταριούνται τους κακούς Ισραηλινούς ("Ισραηλινούς", όχι "Ισραηλίτες") και διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους εναντίων του Ισραήλ, όταν οι ίδιοι αυτοί υποκριτές κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Οι παραπάνω φωτογραφίες δεν είναι από την Γκάζα αλλά από Ελληνικά κέντρα παράνομης κράτησης μεταναστών. Και την λέω παράνομη, επειδή είναι: Δεν έχει σημασία τι νόμους περνούσατε στο κωλοχανείο σας για να παίρνετε ψήφους από ρατσιστές και χρυσαυγίτες. Σημασία έχουν οι διεθνείς νόμοι, και τα δικαστήρια που σας έχουν καταδικάσει, υποκριτές του κερατά, πάμπολλες φορές.

Μου έρχεται να φτύσω όταν ακούω για την "ανθρωπιστική κρίση" εκείνων που δεν μπορούν πλέον να έχουν γεμάτο ψυγείο στο εξοχικό που πήγαιναν με την πόρσε, την στιγμή που ανθρωπιστική κρίση, πραγματική, αληθινή, υπάρχει σε τόσες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, όπως υπάρχει και στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως που χτίζετε και αστυνομεύετε εσείς, υποκριτές.

Ζούμε συνταρακτικές στιγμές σαν έθνος και σαν χώρα, και καθώς τα γράφω αυτά γίνονται ειρηνικές πρωτόγνωρες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα και αλλού, και στο εξωτερικό και αύριο Δευτέρα είναι στιγμή-κόμβος για το μέλλον των παιδιών σας.

Αλλά δεν μπορούμε να ελπίζουμε με το κεφάλι ψηλά ότι δικαιούμαστε την βοήθεια κανενός μέχρι να βάλουμε άμεσο τέλος στην ανθρωπιστική κρίση που δημιουργούμε οι ίδιοι στα παράνομα στρατόπεδα συγκεντρώσεως που έχτισε ο Ρωμαίικος ρατσισμός και εγωκεντρισμός.

Καθώς αύριο περιμένετε τα νέα από τις Βρυξέλες, μην ξεχνάτε τους ανθρώπους που περιμένουν μήνες και χρόνια νέα από εσάς. 

Υπάρχουν τόσοι ανάμεσά σας που δεν είναι υποκριτές σαν εκείνους που "κυβερνούσαν" μέχρι τώρα... ας λάμψουν τώρα εκείνοι που δεν είναι, κι ας ξηλώσουν τα αίσχη αυτά. 









6 σχόλια:

  1. Καλά κάνεις και τ' αναρτείς, και λίγα λες. Μερικοί δε μιλάμε απλά από ντροπή. Τι να πεις αλήθεια. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Roadartist μου... Οι δύο τελευταίες βγήκαν σήμερα, πολύ αυθόρμητα. Ναι: και λίγα είπα...

      Διαγραφή
  2. Παντως Δημητρη δεν εχω παρα να παρατηρησω τις οβιδιακες σου μεταλλαξεις απο αναρτηση σε αναρτηση...
    Μερικες μαλιστα με εκπλησουν πολυ ευχαριστα
    ας πουμε οτι αυτο που λεμε πολλοι αλλα το λεμε σιγανα μπας και μας λιντζαρουν οτι δηλαδη, κοιταξε λιγο πιο περα τι εστι ανθρωπιστικη κριση και μετα μιλατε για την αντιστοιχη στην Ελλαδα, με βρισκει συμφωνο ως προς τη σημερινη σου αναρτηση.
    Ο λογος που πλεον βαριεμαι να γραφω και βα λεω για αυτα ειναι γιατι κοντευω να γινω γραφικος, βλεπεις εδω το παν ειναι το κουρεμα του χρεους και μετα γαια πυρι μειχθητω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρεις και περισσότερες διαστάσεις έχουμε! Με το μαχαίρι! Κι' άλλα πέντε μέτρα στηνΑποθηκη! Μη φοβάσαι τίποτα νεαρέ Ιωάννη! πες τα ΄συ, και γραφικοί θα είναι οι άλλοι!

      Κι αν θέλουν κούρεμα ας βάλλουν 500 εκατομμύρια προυπολογισμό για μετανάστες, να δεις για πότεαλλάζει το τοπίο ως προς τι θα δώσουνε...

      Θά θελα την σημερινή ανάρτηση να την διαβάσουν εκείνοι στους οποίους απευθυνεται, να διαβάσουμε τα σχόλιά τους!

      Καλή βδομάδα. Δηλαδή καλή Δευτερα και βλέπουμε :-)

      Διαγραφή
  3. http://www.protothema.gr/greece/article/452516/g-panousis-de-tha-anoixoume-tis-portes-horis-shedio/
    Στα σχόλια δες γραφικότητα και υποκρισία...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμμ... απ'ότι διαβάζω στα σχόλια, εάν δεν θέλεις να φερθείς σαν ναζί τότε είσαι ανθέλληνας. Να το χρησιμοποιήσουμε σαν επιχείρημα στον Σόιμπλε που οπως φαίνεται μας έχει παρεξηγήσει... Ή μήπως είναι ότι ναζί λέγονται οποιοι δεν συμφωνούν μαζί μας και επικίνδυνοι υπάνθρωποι είναι όσοι μας ζητάνε βοήθεια για να ζήσουνε. Είδες, τώρα μπερδεύτηκα.

      Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι... δεν ξέρουμε σε τι να πρωτοκλείσουμε τα μάτια μας: στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως που χτίζουμε, ή στην υφή του χαρακτήρα των συμπολιτών μας. Θα μου πεις, το ίδιο είναι...

      Και είναι ΤΡΑΓΙΚΟ!!!

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.