Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ψεκασμοί










Τώρα που πάμε να δούμε τον μαφιόζο πατερούλη στη Μόσχα και η έξαψη εθνικής υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας ξεχειλίζει από τα εσώρουχα μας, είναι ώρα να παραδεχτούμε ότι είναι δύσκολο να χάσουμε τον δίκαιο αγώνα μας ο οποίος μαίνεται κατά των αποικιοκρατών που μας δανείσανε ώστε να μην μπορούμε να ξεπληρώσουμε και να μας τα πάρουνε όλα! Εμείς θα τα δώσουμε στον Πούτιν και στους Κινέζους, ρε, και να πάνε στην γωνία οι δανειστές να δούνε αν ερχόμαστε!
Όλα θα πάνε καλά: η ευεξία του Έλληνα καθορίζεται από το αν πιστεύει ότι πέρασε το δικό του, το οποίο δικό του παίρνει μορφή από τα θέσφατα που του πουλάνε οι επιτήδειοι από τα τηλεπαράθυρα και τα χάβει. Αν γυρίσουμε στην δραχμή και δεν έχουμε να φάμε θα υπάρχουν Έλληνες που θα είναι αξιοπρεπείς και ευτυχισμένοι.
Πως; είναι κάτι παρεμφερές, σαν να κλείνουμε τον εναέριο χώρο της Ελλάδας για να μην περνάνε αεροπλάνα να μας ψεκάζουνε. Όποιος πίστευε ότι τον ψέκαζαν θα είναι ικανοποιημένος με τον κλειστό εναέριο χώρο επειδή δεν θα μπορούν πια να τον ψεκάζουνε, και αυτός ο καθαρός αέρας είναι κτήμα αγώνων σημαντικότερο από το ότι δεν θα έχουμε πια αερομεταφορές. Συν το ότι όρθωσε το ανάστημά του ο λαός σε εκείνους που τον ψεκάζανε. Έτσι και οι Συριζαίοι θα χαρούν χαρά μεγάλη όταν κρυφτούμε πίσω από τον Πούτιν και το Πεκίνο και τους δείξουμε το μεσαίο δάχτυλο στην δύση και μείνουμε επιτέλους μόνοι. Άλλωστε το να "κλείσουμε τον εναέριο χώρο" είναι από μόνο του απόδειξη ότι "μας ψεκάζανε". Δεν είναι;















Και όταν γίνουν αυτά, θα τους στείλει και ο Καμμένος μιλούνια τζιχαντιστές στην Ευρώπη να δούνε τι εστί βερίκοκο! Αχ δύστυχοι... ας μην ήτανε ο Καμμένος και οι ανέλληνες και μετά πως θα έβγαζε τα απωθημένα της η Ζωη;















6 σχόλια:

  1. Δημήτρη, έχει γίνει πασιφανές πως η Ε.Ε. δρα ως μαφία. Οπότε ο Τσίπρας παίζει αμπεμπαμπλομ μεταξύ μαφιόζων. Επικίνδυνο, δεν λέω, αλλά αν μη τι άλλο, κάτι προσπαθεί, από το να πέφτει -μόνο- πειθήνια στον γκρεμό. Πέφτει (και κυρίως πέφτουμε) αυθαδιάζοντας πού και πού. Τα ελληνικά ΜΜΕ βάλουν ομαδόν κατά της κυβέρνησης και ειρωνεύονται τον Καμένο. Είναι η πρώτη φορά που άλλαξε η κυβέρνηση αλλά τα ΜΜΕ δεν έσπευσαν να γίνουν φιλοκυβερνητικά. Κυρίως βάλουν κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου που τα ενοχλεί πολύ. Και εδώ, ένα ενδιαφέρον νομίζω λινκ από κανονικούς δημοσιογράφους: http://www.thepressproject.gr/article/75588
    (Παρεμπιπτόντως, επίσημες επερωτήσεις στη βουλή για ψεκασμούς, έχουν γίνει μόνο από Βορίδη και Κουβέλη. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Nefosis!
      "Πέφτει (και κυρίως πέφτουμε)". Ακριβώς αυτό λέω και εγώ, και μού ήρθε στο μυαλό και ένα ευτρράπελο παράδειγμα του λόγου για τον οποίον πολλοί θα είναι ικανοποιημένοι αν όταν πέσουμε, πέσουμε αυθαδιάζοντας που και που. Πόσοι από όσους είδαν την φωτογραφία κάτω από την ανάρτηση πρόσεξαν από ποια πλευρά του αεροπλάνου βγαίνει η εξάτμιση από τις τουρμπίνες; (φώτοσοπ). Τα φαινόμενα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται :-)

      Όσο για την Ζωΐτσα, καλά. κάθε τσίρκο χρειάζεται και έναν κλόουν. Έχει συνταγματικό δικαίωμα, και δεοντολογία κανονισμών Βουλής να κάνει τα ευτράπελα που κάνει; Εμένα μου αρέσει γιατί κάνει λίγο πιο ανάλαφρο το κλίμα.

      Δηλαδή τα ΜΜΕάκια που φύτρωσαν ξαφνικά στο Ελληνικό ίντερνετ για να πουλάνε χώρο διαφήμισης υποστηρίζουν ότι από τα 500.000.000 καταναλωτές της ΕΕ, η Γερμανία φοβάται ότι τα 10.000.000 της Ελλάδας θα κάνουν κάποια διαφορά σε καταναλωτικά Ευρώ για το αέριο της Ρωσίας; Ή είναι θέμα συνέπειας σε συνθήκες. Που στο κάτω-κάτω αν δεν μας αρέσουνε δεν μας παρακαλάει κανείς να μείνουμε στην ΕΕ.

      Διαγραφή
    2. Δημήτρη είναι πρωί και μάλλον δεν διάβασες το λινκ.
      Φαίνεται από τα sites που στοχεύουν στις διαφημίσεις;
      Επίσης, η μεταφορά του αερίου, προφανώς και δεν αφορά στην εντόπια κατανάλωση και μόνο, αλλά είναι στόχος η Ελλάδα να προσπαθήσει να παίξει στο παιχνίδι των παρόχων όλης της Ευρώπης. Διαφορετικά, γιατί να σχεδιάζεται να φτάσει στην Αυστρία; Ανάλογη -αποτυχημένη λόγω Βουλγαρίας- απόπειρα είχε γίνει από την κυβέρνηση Καραμανλή, αν θυμάσαι.
      Εντάξει, την άποψη για την Κωνσταντοπούλου, δεν τη συμμερίζομαι διόλου και αν μη τι άλλο είναι Ζωάρα -όπως και να το δεις, όχι Ζωίτσα. :)

      Διαγραφή
    3. Nefosis μου, σου ζητώ συγγνώμη, δεν έχω κανέναν λόγο να μιλάω έτσι ούτε αφορμή. Θα έλεγα ότι μου έχει ανέβει το ζάχαρο αλλά δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες και δεν έχω καμία. Μιλάω σοβαρά και ελπίζω να συγχωρήσεις τα τελευταία μου σχόλια.

      Καθυστέρησα να απαντήσω γιατί φύγαμε αμέσως για την πόλη κάτω, και ακόμα είμαστε εκεί. Καλό σας απόγευμα, και ειλικρινά συγγνώμη.

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ Δημήτρη σου εύχομαι Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.