Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ντένβερ




Αγαπητό ημερολόγιο...

Μετά από τις πιο έξοχες δέκα μέρες που θα μπορούσα να είχα ονειρευτεί με τον Κώστα στο Κολοράντο, επέστρεψα στην Γηραιά και πάσχουσα από γεροντική άνοια, αρτηριοσκληρωτική Ήπειρο! Ήδη τα νεύρα μου έχουν αρχίσει να συνηθίζουν πάλι, μετά από έντονη προσπάθεια προσαρμογής, στους μουρλούς οδηγούς στον δρόμο και σε όλα που είναι δύσκολα, από το να αναπνέεις έως το να ψάχνεις για οποιοδήποτε ίχνος κοινωνικής οργάνωσης υπηρεσιών και ημερήσιας ζωής...

Μετά από δεκαετίες πείρας, ο Κώστας και εγώ είχαμε συμφωνήσει με τις διάφορες έρευνες σε ταξιδιωτικά περιοδικά ότι το αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκωλ στο Παρίσι είναι το χειρότερο αεροδρόμιο του κόσμου. Όμως, έχοντας χρησιμοποιήσει το Φιουμιτσίνο στην Ρωμη τέσσερεις κιόλας φορές πρέπει να προστεθεί ότι, μπορεί το Ντε Γκωλ να είναι το χειρότερο, αλλά το Φιουμιτσίνο της Ρώμης είναι το πιο ηλίθια χτισμένο και ανοργανωμένο. 

Κυριακή, ξύπνησα στις 4 το πρωί, οδήγησα το νοικιασμένο Ντοτζ Αβέηντζερ σε ένα Γουώλμαρτ ανοιχτό 24 ώρες νότια του Ντένβερ, αγόρασα άλλη μια βαλίτσα, ώστε τα 54 κιλά προμηθειών από την Αμερική για survival στην Ευρώπη να μοιραστούν σε δύο βαλίτσες για να μην πληρώσω έξτρα... Μετά από το Ντένβερ πήγα στο Σικάγο για μιά τελευταία μπριζόλα, και στο Σικάγο βρήκα ένα Μπόινγκ 777 με άδεια θέση για την Ρώμη όπου με περίμενε η κόκκινη αδελφούλα στο παρκινγκ διαρκείας...

Τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν οι αναρτήσεις με ιστορίες και φωτογραφίες από τις δέκα μέρες στο Κολοράντο και στα βραχώδη όρη. 

Σήμερα, για προθέρμανση, μερικές φωτογραφίες από το Ντένβερ. Μέσα στο Σέρατον απαγορεύεται το κάπνισμα και έτσι έβγαινα έξω, στο πεζοδρόμιο, να καπνίσω. Αυτές τις φωτογραφίες τις τράβηξα σε μία από τις καπνιστικές εξόδους μου, από μία ακτίνα 15-20 μέτρων μπροστά από το ξενοδοχείο, με ένα παλιό τηλεφωνάκι που έχω και ενεργοποιώ όποτε γυρίζω σπιτάκι μου.































4 σχόλια:

  1. Καλώς έφτασες στο σπιτάκι σου!
    Καλή ξεκούραση και αναμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως σε ξαναβρίσκω, Scarlett! Κοιμήθηκα 12 ώρες αλλά χρειάζομα άλλες 12 γιατί το ξενοδοχείο στο Σπολέτο, όπου ήρθα από την Ρώμη να κάτσω με την Μαργαρίτα μέχρι την Παρασκευή, δεν ήξεραν εχθ'ες το βράδυ αν θα έχουν δωμάτειο μετά την Δευτέρανα μείνω, και σήμερα με ξυπνήσνε για να μου πούνε ότι μπορώ να συνεχίσω να κοιμάμαι. Μέχρι την Παρασκευή.

      Δεν ξέρω που να ξεκινήσω με τις αναρτησεις, αλλά μέχρι αύριο κατι θα αποδασίσω!

      Καλή βδομάδα :-)

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Δημήτρη καλώς ήρθες στην βάση σου ,εύχομαι καλή ανάπαυση , και από καρδιάς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τον Κώστα .

      Με εκτίμηση

      Νικόλας

      Διαγραφή
    3. Σ' ευχαριστούμε αγαπητέ Νικόλα! Συγγνώμη για την καθυστέρηση να απαντήσω αλλά είμαι ακόμα στο Σπολέτο με την Μαργαίτα και είμασταν έξω όλη την μέρα. Ο Κώστας γιορτάζει στην Φλώριδα, και μεθαύριο επιστρέφε στο Ντένβερ. Νά 'σαι καλά.

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.