Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015

Οδηγίες;
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έμεινε τρεις ώρες στο Μαξίμου καθώς στελνόντουσαν στην Ευρώπη οι ελληνικές προτάσεις, και έφυγε χωρίς σχόλια. Την συνάντηση αυτή την αποδίδω σε εκτενείς συζητήσεις και έχω την υποψία-ένστικτο ότι πρόκειται για το εξής: Αν γίνει συμφωνία και παραμείνει η Ελλάδα στο Ευρώ, η Κωνσταντοπούλου θα παραιτηθεί από την θέση του προέδρου της Βουλής, χωρίς να γίνει άμεσα γνωστό ότι την παραίτησε ο Τσίπρας για να μπορέσει να λειτουργήσει το Ελληνικό κράτος σε ευρωπαϊκά πλαίσια. Αν υπάρξει ρήξη και φύγουμε από το Ευρώ, η Κωνσταντοπούλου θα παραμείνει στην θέση της γιατί ο Σταλινισμός-Μακαρθισμός της θα είναι τότε απαραίτητος για την λειτουργία του μετα-Ευρωπαϊκού Ελληνικού "κράτους".
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.