Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Κομμάτια


Κι' έτσι, η λεγόμενη ..."αριστερά" ετοιμάζεται να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στα 4% με 8%, σε εκείνο το παραδεισένιο μέρος από το οποίο μπορεί κανείς να παριστάνει τον έξυπνο ακίνδυνα, χωρίς να χρειάζεται να κυβερνά και να έχει την υποχρέωση να υλοποιήσει τις μπούρδες που διατυμπανίζει. Όπως γράφει και ο φίλος μας ο Φάνης, "αυτοί θα είναι οι μάγκες και οι άλλοι οι κακοί"
Τόσες φαντασιώσεις... τόσα παραμύθια... τόσοι ονειροπαρμένοι με τα όνειρα της ανευθυνότητας και την εμπάθεια για ότιδήποτε και οποιονδήποτε καλύτερο από τους ίδιους... Έξι μήνες καταστροφή για να παραδεχτούνε η Ζωή Μακάρθυ και ο Βλαντιμίρ Λαφαζάνης ότι δεν θέλουν να κυβερνάνε παρά μόνο να κάνουν τους έξυπνους από ασφαλή απόσταση. Και πόσα πλήρωσε και θα πληρώνει τώρα η Ελλάδα για τα δίδακτρα των αλαφροΐσκιωτων που τους ψήφισαν χωρίς να σκεφτούν τι ψήφιζαν.
Όμως, τώρα που θα διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ στα δύο, στο όχημα του Αλέξη Τσίπρα και στο παραδοσιακό μπουλούκι των ξερόλων φαντασιόπληκτων, πρέπει να παραδεχτούμε την μαθηματική εξίσωση, ότι το αρχικό πλάνο του ΣΥΡΙΖΑ, κρυφά, ήταν η ρήξη και η δραχμή, και ότι έλεγαν ψέματα στους ψηφοφόρους. Ευτυχώς, η φιλοδοξία του τυχοδιώκτη υπερίσχυσε και την τελευταία στιγμή ο Τσίπρας, και το μεγαλύτερο μέρος του μπουλουκιού, έκαναν πίσω και δεν χρεοκοπήσαμε (για να κρατήσουν τις καρέκλες).
Τώρα, τα φαντασιόπληκτα θα μπορέσουν από το καινούργιο κομματάκι τους να συνεχίσουν να μας εξηγούν πως θα είμασταν καλύτερα με δραχμή.
Με τις υγειές σας, ανεύθυνοι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.