Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Μακροβιότητα











Κυβέρνηση ΝΔ με 32% υποστηριζόμενη από Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ,
ή
Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ 32% υποστηριζόμενη από... από... αχμμμ... ποιόν ρε γαμώτο, αφού τους απέκλεισε όλους εκτός από τους ΑνΕλ που δεν θα έχουν αρκετές καρέκλες να φτιάξουν κυβέρνηση (και αν μπουν στην Βουλή καν);;; Ή μήπως θα προτείνει ο Αλέξης και θα τον δεχτούν οι ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι, έχοντας έτσι αθετήσει με την πρόταση του αυτή ότι είπε προεκλογικά, πριν και καλά αρχίσει να κυβερνά;
Ποιός δουλεύει ποιόν σ' αυτόν τον καταραμένο τον τόπο πλέον;



Όταν κανείς δεν έχει ποιον να ψηφίσει, ψηφίζει τουλάχιστον κάποιον που θα μείνει τρία-τέσσερα χρόνια γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο: η μακροβιότητα μιας κυβέρνησης. Χωρίς μακροβιότητα κανένα πρόγραμμα δεν προλαβαίνει να λειτουργήσει ότι κι αν λέει. Και την μακροβιότητα στα Σοβιέτ μόνο ο Στάλιν είχε μπορέσει να την εμπεδώσει με δικτατορία. Αυτό θέλει η μειοψηφία για να περάσει το δικό της; Δικτατορία του προλεταριάτου;











2 σχόλια:

  1. Προβλέπω grosso modo:

    ΝΔ 29,00%
    ΣΥΡΙΖΑ 28,30%
    ΧΑ 7,00%
    ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ 5,50%
    ΛΑΕ 5,20%
    ΚΚΕ 5,00%
    Ποτάμι 4,60%
    Ένωση Κεντρώων 3,30%
    ΑΝΕΛ 2,90%
    ΛΟΙΠΟΙ 9,20%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή λες ο ΣΥΡΙΖΑ του Ιανουαρίου να χάσει 3% σε άλλους, και από τα απομένοντα να πάνε 5,2% στη ΛΑΕ; Αν και φαίνεται λογικό, πως βλέπεις ότι Η ΝΔ του Ιανουαρίου μείον Σαμαρά συν Μεϊμεράκη, συν χουνέρι ΣΥΡΙΖΑ να ανέβει μόνο 1,2%; Πιθανόν, θα μου πεις γιατί ανακαλύψαμε και τον Λεβεντονιό. Δεν ξέρω, εγώ θα έδινα 1,5% από αυτό που έδωσες στην ΛΑΕ πίσω στο ΣΥΡΙΖΑ, για 29.8% και 3,7%, ή κάτι τέτοιο. Δεν βλέπω τους ψυχιατρικούς ασθενείς που θα ψηφίσουν ΛΑΕ να είναι τόσοι πολλοί. Αλλά εδώ είναι Ελλάδα... όλα είναι πιθανά... Για τα άλλα συμφωνώ, μάλλον :-)

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.