Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Πρωθυπουργάρα





ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
(...τελικά, ΕΙΝΑΙ πιο ψηλός απ' τον Μεϊμεράκη)


Εξαιρετικά αφιερωμένες σε όλους όσους τον ψηφίσανε.
Πρώτη (και δεύτερη) φορά "αριστερά", με τις υγειές σας.
(θα έλεγα πως εγώ σας τά 'λεγα, αλλά τέτοια μαλακία ούτε εγώ δεν είχα μπορέσει να φανταστώ)


Στην Αλεξανδρούπολη για τον «Παρμενίων 2015» ο Τσίπρας
«Κάθε βλήμα που χρησιμοποιήθηκε στην άσκηση έχει πληρωθεί με τον ιδρώτα και τον κόπο του ελληνικού λαού»

Σύγγνώμη, αλλά το ότι ο Ελληνικός λαός πληρώνει τα βλήματα το ξέρουμε.
Τα πυρομαχικά ποιός τα πληρώνει;




Κύριε Πρωθυπουργός, λαμβάνω την τιμή να αναφέρω ότι το σμήνος "Ιπτάμενα Γουρουνάκια" απογειώθηκε.

Εισήλθαμε δε, σε μία περίεργη φάση που το σουρεαλιστικό γίνεται πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας.

Ίσως έχει έρθει πλέον η σωστή στιγμή για να πανικοβληθούμε επί τέλους.
Και να ζητήσουμε σε κάποιον να μας τσιμπήσει για να σιγουρευτούμε ότι δεν αποκοιμηθήκαμε από τον πολύ ψεκασμό και βλέπουμε εφιάλτες γελοιοποίησης. Έναν εφιάλτη όπου είμαστε όλοι κομπάρσοι στο παράλληλο σύμπαν όπου τα πιο τρελά όνειρα ενός νέου της κουνουέ έγιναν πραγματικότητα πέρα από κάθε του φαντασία και φαντασίωση, όλα με την πρόφαση της υποτιθέμενης "αριστεράς".

υγ. Σχετικά με το αριστερό χέρι: Πηδάλιο είναι, όχι φλιτζάνι τσάι.



- Γιατί φοράμε καμουφλάζ;
- Για να μη μας ρίξουνε οι Τούρκοι κύριε Πρωθυπουργέ.
- Δηλαδή για να μη μας βλέπουνε;
Όχι κύριε Πρωθυπουργέ. Για να δουν ότι ψωνίζουμε από το ίδιο μαγαζί.



- Ρε Πάνο! Θες να πεις ότι μετά από τα κουρέματα του 2010 και του 2012 και μετά την αναδιάρθρωση του χρέους που υποσχέθηκε να κάνει δώρο η Μισέλ στην Μπέτυ, το πήραμε τελικά όλο τζάμπα μέχρι προπέλες;
- Όχι όλο κύριε Πρωθυπουργέ. Τις προπέλες τις δώρισαν οι ψηφοφόροι.
- Έκτακτα! Την άλλη βδομάδα λέω να πάμε Αμφίπολη
- Δε το βλέπω κύριε Πρωθυπουργέ. Η Αμφίπολη παίχτηκε πέρσι.









6 σχόλια:

  1. Το είδα στο αυτοκίνητο καθ' οδόν προς Κέρκυρα. Ναυτία φίλε, τιποτε άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμετός φίλε μου! Πρέπει κάποιο 50% του 36% να θέλουν να κρυφτούν απ' την ντροπή τους. Υπάρχουν και ψηφοφόροι του Τσίπρα που το έχουν μέσα τους να ξέρουν πότε πρέπει να ντρέπονται...

      Καλή διαμονή! Πότε γυρνάτε;

      Διαγραφή
  2. Δημήτρη καλησπέρα,

    Τζάμπα χαλιέσαι. Λες ο Έλληνας που σιτίζεται απυεθείας ή εμμέσως από αυτό το σύστημα που συντηρεί λυσσαλέα ο σύριζα κι ο κάθε σύριζα που πιο παλιά λεγόταν πασοκ, νδ, και δεν ξερω και τι αλλο, να επηρεάζεται απο κάτι τέτοια;
    Καρφάκι δεν του καίγεται, ούτε καν ασχολείται, ζω σε αυτή τη χώρα και παρατηρώ τους συμπολίτες μου και μπορώ να έχω ξεκάθαρη άποψη πάνω σε αυτό.
    Κόψε στον Έλληνα το ρουσφέτι, κόψ΄του τη μονιμότητα στο Δημόσιο, αφαίρεσε τα συντεχνιακά του προνόμια και την "προστασία" που του παρέχει το Κράτος -Σοβιέτ- Πατερούλης και τότε θα δεις για πότε θα αντιδράσει.
    Ως τότε, αυτά τα θεάματα θα προκλαούν δυσφορία μόνο σε εκείνους που έχουν πάρει διαζύγιο από την παρακμιακή λογική αυτής της χώρας, είτε ζουν μέσα σε αυτή, είτε έξω (ακόμα καλύτερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σου Τζων :-)

      Λερναία Ύδρα είναι: Πρώτη ξαδέλφη που ως τις 12 Ιουλίου ήτανε ΣΥΡΙΖΑ και γαμώ τους πάντες, προχτές αντί να περάσει 2 ώρες λέγοντας για ΣΥΡΙΖΑ έκανε 12 δευτερόλεπτα να περάσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο ντούκου και 119 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα να γελάει με τους Αμερικάνους που πιστεύουνε ότι τους πύργους τους έριξε ο Μπιν Λάντεν από την έρημο, οι αφελείς, τα θύματα. Και φυσικά δεν πήγαμε ποτέ στο φεγγαρι.

      Όταν τους πάρουν την μονιμότητα και σταματήσουν τα ρουσφέτια, πάλι οι άλλοι θα φταίνε και όχι εκείνοι που ψηφίσανε, ή, οι ίδιοι. Θα φάνε ο ένας τις σάρκες του άλλου, και στο τέλος τις δικές τους, να ησυχάσουνε.

      Δυστυχώς, σωστά μου φαίνεται τα λες.

      Διαγραφή
  3. Εχει καταντησει μια αηδια και μιση
    Αλλα κι αυτοι που εξακολουθουν ακομη να τον υποστηριζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ' εκεί είναι αγαπητέ Velvet όλο το παιγνίδι: στο ότι υπάρχουν άνθρωποι ακόμη που τον υποστηρίζουνε. Κανείς δεν μπορεί να είναι τόσο ελειπής διανοητικά, άρα για να τον υποστήζουν πρέπει κάτι να περιμένουν να πάρουν.
      Τι ;!;!;

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.