Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Folkfest
Η 16η έκδοση του
Φεστιβάλ Φολκ Μουσικής
του
Σαν Μπενεντέτο ιν Άλπε
είναι εδώ!Το φεστιβάλ το ξεκίνησε η Μαργαρίτα το 2000, με ένα φίλο της από την Ρώμη, και τους φίλους της, μουσικούς από το Μπέλφάστ και το Δουβλίνο. Εδώ και μερικά χρόνια ασχολείται λιγότερο και την διοργάνωση έχουν αναλάβει άλλοι φίλοι.

Για μένα, είναι το όγδοο φεστιβάλ που είμαι εδώ και περιμένουμε κάθε χρονιά να ειδωθούμε με τα παιδιά από την Ιρλανδία, καθώς λίγο-πολύ είναι πάντα οι ίδιοι. Καμιά εικοσαριά φίλοι από την Ιρλανδία και περίπου 200-250 επισκέπτες από την Ιταλία και Κροατία, στο χωριό μας των 190 κατοίκων.

Το Φόλκφέστ είναι η καλύτερα οργανωμένη εκδήλωση της ευρύτερης περιοχής, και αυτάρκης οικονομικά, χωρίς να ζητάει επιδόματα από τις αρχές. Οι χωριανοί είναι πολύ υπερήφανοι για το φεστιβάλ που γίνεται πια παράδοση.Πρώτη μέρα: 30/10/2015

 

  
  Δεύτρη μέρα: 31/10/2015
 

Τρίτη μέρα: 1/11/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.