Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Συνείδηση

Που, κοντά στο κέντρο της Αθήνας, πάμε για να επισκεφτούμε και να δούμε το πρότυπο έγγραφο του Συντάγματός μας, υπογεγραμμένο από τους γεννήτορες του Έθνους μας; Ξέρουμε όλοι, από παιδιά, από μνήμης, με αγάπη και περηφάνεια, κάποιο απόσπασμα του Συντάγματός μας; Τι λέει το Σύνταγμα της Ελλάδας για το ποιοι είμαστε Εμείς ο Λαός του Έθνους μας;


2 σχόλια:

  1. Ποιο είναι το χαριτωμένο παιδάκι της φωτογραφίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έψαξα στο ίντερνετ για «παιδί με το Σύνταγμα των ΗΠΑ» και μου άρεσε αυτή :-) Αντίστοιχη φωτογραφία του Κώστα υπάρχει τυπωμένη στο σπίτι στις ΗΠΑ και δεν την είχα διαθέσιμη!

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.