Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Γιέζολο
Χτες Τρίτη, πέταξε ο Κώστας ένα Β767 από την Νέα Υόρκη στην Βενετία, επιστρέφοντας σήμερα. Κι’ έτσι κι’ εμείς μπήκαμε στην κόκκινη αδελφούλα και κάναμε τα 254 χιλιόμετρα από το χωριό να τον δούμε. Στην πόλη της Βενετίας πήγαμε και ξαναπήγαμε, εγώ από το 1976 έχω πάει έξι φορές, δύο με τον Κώστα, οπότε τώρα πια εξερευνούμε τα πέριξ :-)
Αυτή τη φορά πήγαμε στο Λίντο του Γιέζολο, ένα μέρος δυτικά της λιμνοθάλασσας την Βενετίας πάνω στην Αδριατική. Μια παραλία 12 χιλιόμετρα μήκος, 90 μέτρα πλάτος γεμάτη ξενοδοχεία, μπαρ, και στον δρόμο πίσω από τα ξενοδοχεία εστιατόρια, μαγαζιά, τουριστικά, παγωτατζήδηκα, και όλα τα καλά.
Μου ήρθε έμπνευση για μαυρόασπρες, με υπερ- ευρειγώνιο φακό! Απαγορεύονται οι βουτιές.
Είναι πολύ ρηχή η θάλασσα για εκατοντάδες μέτρα και, έτσι και κάνεις βουτιά με το κεφάλι,
θα μπηχτεί το κεφάλι στην λάσπη και, μέση μέχρι πόδια θα μείνουν καθέτως όρθια έξω από το νερό!


~

2 σχόλια:

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.