Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Κώματα









Ο κόσμος χάνουνταν κι’ ο τσίπρας έφερνε «νέο σύνταγμα, νεα μεταπολίτευση, για την Ελλάδα του 2021»
Τι ανάρτηση να γράψει κανείς…
Ο παπαδόπουλος το ’67 μας έβαλε «στον γύψο». Τούτος εδώ σας έβαλε σε κώμα.
Και στο εν τω μεταξύ, τρώγατε, πίνατε, και τώρα δεν παραπονιέστε πια που νηστικοί κοιμάστε γιατί ο γιατρός που επιλέξατε τελευταίο, μετά από όλους τους άλλους, σας διασωλήνωσε και να δούμε πότε θα ξυπνήσετε. Φακελάκι, ρε, του δώσατε του ιατρού; Ή θα τα πάρει κατ' ευθείαν από τον σωλήνα;



















4 σχόλια:

  1. εγώ όπως θα καταλάβατε δεν έχω σχέση με αυτόν τον χώρο και τον Κο Τσίπρα. Ωστόσο καταλαβαίνω απλά πράγματα που καταλαβαίνει ΌΛΗ Η ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ χωρίς περικοκλάδες.

    Π.χ οι φτωχοί συνταξιούχοι στην μείωση του μνημονίου του Τσίπρα έχασαν πχ η Πενθερά μου 10 ευρώ. Δύο συνταξιούχοι συγγενείς της 200 ευρώ και οι δύο ... Καταλαβαίνετε ότι παίρναν καλές συντάξεις...

    Πχ δεύτερο στην εφορία του έτους που μου ήλθε είχαμε ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ εμείς που λαμβάνουμε ως 20,000 ευρώ οικογενειακά. Οι πλουσιώτεροι πληρώνουν όμως φέτος πάρα πολλά.

    Αυτό είναι το κλίμα χωρίς περικοκλάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ελλάδα χρεοκόπησε στο Καστελόριζο. Από τότε, ότι και να γινόταν, όποιος και να το έκανε, θα ήταν ένα τρομερό σφίξιμο του ζωναριού. Απλά δεν υπήρχε άλλη λύση. Με τον ένα ή το άλλο τρόπο αυτά θα γινόντουσαν. Ίσως χωρίς τον Σόιμπλε να ήταν η αίσθηση τουλάχιστον λίγο πιο ανθρώπινη. Ίσως με περισσότερη υπευθυνότητα από τις Ελληνικές κυβερνήσεις να είχε συνειδητοποιήσει ο Ελληνικός λαός πιο σύντομα ότι όσο και να φαγωθούν οι Έλληνες μεταξύ τους, όποιος και να φταίει ή να μη φταίει, λεφτά δεν υπήρχαν, δεν υπάρχουν, ούτε θα υπάρχουν και κανείς μα κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τα υλοποιήσει από αέρα κοπανιστό.

      Αυτό που καταλογίζω στον Τσίπρα είναι ότι υποσχέθηκε ψέματα που μόνο διανοητικά καθυστερημένος θα πίστευε ότι είναι αλήθεια, και καταλογίζω σε μεγάλο μέρος του λαού όχι ότι τα έχαψε, αλλά ότι προσποιήθηκε ότι τα έχαψε και είπε «άντε να τον δούμε κι αυτόν τι θα κάνει». Και είδαμε.

      Εν τω μεταξύ πάμε στα διεθνή δικαστήρια για να μην πουλάνε άλλοι «Ελληνικό γιαούρτι», ή «Γιαούρτι τύπου Ελλάδας» (και χάνουμε τις δίκες) αντί να βγάλουμε το δάχτυλό μας από τον πισινό μας και να κάνουμε στρατηγική, παραγωγή και μάρκετινγκ διεθνώς να πουλήσουμε τα προϊόντα μας εμείς. Οι Ιταλοί πουλάνε Ελληνικό ελαιόλαδο για Ιταλικό γιατί ο κάθε ρωμιός με δυό δέντρα τους το πουλάει χονδρικά αντί να το πουλήσουμε συνεργαζόμενοι όλοι εμείς, διεθνώς, στην λιανική. Στις ΗΠΑ ένας Τούρκος έβγαλε δισεκατομμύρια πουλώντας «Ελληνικό γιαούρτι». Εμείς γιατί δεν μπορούμε να πουλήσουμε τίποτα; Διότι δεν μπορούν δυό Ρωμιοί να συνεργαστούνε και να δημιουργήσουν κάτι. Δέκα εκατομμύρια πρωθυπουργοί.

      Για τις αλήθειες που έγραψες, akrat, πονάω περισσότερο από όσο θα νόμιζε κανείς διαβάζοντας τον θυμό μου…

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.