Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Φθινόπωρο
Μύρισε Φθινόπωρο στο βουνό!
Σάββατο μπαίνουμε στην Κόκκινη Αδελφούλα και πάμε για την κρουασιερίτσα μας Ανκόνα-Πάτρα.
Και από Κυριακή 11, έως Δευτέρα 26, Παλιό Φάληρο!

Ανατολή από την κουζίνα: το Παράθυρο προς την Αιωνιότητα.


Η Λίντσυ κι ο Κώστας πριν λίγες μέρες.Και, προς τιμή της σεισμόπληκτικης περιοχής, φτιάξαμε την φημισμένη τους σάλτσα, Αματριτσιάνα!
Και τις προάλλες, πήραμε μπριζόλες και άλλα απαραίτητα εφόδια με τον ανιψιό μου
κι ένα φίλο του και πήγαμε τρία χιλιοόμετρα παραπάνω να ψήσουμε...Τέρμα το καλοκαίρι εδώ! Φάληρο, ερχόμαστε!
4 σχόλια:

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.