Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ήρεμα...




Αυτός είναι ο κύριος Τζιμ Κούλη.





Πάει στην αγορά, στο Γουώλμαρτ, να ψωνίσει κόκα κόλα συνήθως με το πιστόλι του των 9 χιλιοστών. Αλλά την ημέρα που οι δημοσιογράφοι τον πήραν φωτογραφία αποφάσισε να πάει με το ημιαυτόματο όπλο του, και έφερε και την σύζυγο μαζί, η οποία πήγε σε άλλη άκρη του μαγαζιού να μην την βλέπουνε κοντά του... Βλέπετε, στην Πολιτεία του, την Τζώρτζια, όπως και σε άλλες 45 από τις 50 Πολιτείες, είναι νόμιμο να κυκλοφορείς οπλισμένος εφ’ όσον το όπλο είναι φανερό. Χρειάζεσαι άδεια για να είναι κρυμμένο. 
Άντε, πάμε για εκλογές σε 8 βδομάδες.















5 σχόλια:

  1. Δύσκολο και σύνθετο πρόβλημα. Αν απαγορεύσεις την οπλοφορία, θα τα έχουν παράνομα.
    Άρα, πώς τους αφοπλίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πλάκα είναι ότι αυτό δεν έχει να κάνει τίποτα με την συζήτηση περί οπλοφορίας, Δεύτερης Τροποποίησης του Συντάγματος κλπ.
      Μιλάμε για ανθρώπους ντιπ αγράμματους και ντιπ ηλίθιους.
      Δυστυχώς αυτούς δεν τους "αφοπλίζεις" με τίποτα εκτός από ζουρλομανδία...

      Διαγραφή
  2. As ευχηθούμε να ψηφιστεί και η καλύτερη δυνατή επιλογή...στις επερχόμενες εκλογές, για το καλό όλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβάμαι ότι ο κόσμος έχει "χαζέψει" περιέργως (;) παντελώς.

      Διαγραφή
    2. Η καλύτερη δυνατή επιλογή θα ήταν Κλίντον εκτελεστικό (πρόεδρος) και Δημοκρατική Γερουσία. Μόνο Κλίντον στον Λευκό Οίκο με Ρεπουμπλικάνικη Γερουσία και Ρεπουμπλικάνικο Οίκο Αντιπροσώπων θα ήταν αδιέξοδο όπως τα τελευταία 6 χρόνια. Με Τραμπ στον λευκό Οίκο ψάχνουμε εισητήριο για τον Άρη.

      Πράγματι, ο κόσμος παντού έχει "χαζέψει" περιέργως. Από ΗΠΑ να ακούνε Τραμπ, ΗΒ να ακούνε Φαράζ και Τζόνσον, Ιταλία τον Ρέντσι, Ελλαδιστάν να χάβουνε Τσίπρα. Πως έχουν τόσο πολύ επιτυχία τώρα τελευταία οι τυχοδιώκτες-δημαγωγοί είναι ερώτηση για αυτούς που τους χάβουνε.

      Αλλά τα ψώνια των όπλων όπως ο κύριος της ανάρτησης είναι εντελώς ιδιόμορφο ανέκδοτο...

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.