Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Αποκάλυψη! #2






Ο εκδότης του Πρες Πρότζεκτ δημοσίευσε δεύτερη επιστολή με καλά νέα, ότι ήρθαν αρκετές χρηματικές προσφορές βοήθειας για να συνεχίσει. Στα σχόλια από κάτω, είπα κι εγώ να βάλω το δικό μου. Στο τέλος έλαβα και απάντηση από τον εκδότη.






Έχω κατουρηθεί στα γέλια. 
Σε όλο τον έξω κόσμο λέω ότι στην Ελλάδα κάθε συζήτηση ωθείται από τον έναν συζητητή να λέει στον άλλο ότι κάνει λάθος και ότι θα του εξηγήσει που κάνει λάθος.
Φαίνεται ότι σε αυτό δεν κάνω λάθος :-)









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.