Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Βοστώνη


Τώρα πια που μένουμε στο San Benedetto in Alpe, και ο Κώστας αγόρασε σπίτι στην Φλώριδα, και θέλω τόσα άλλα να δείξω στην Μαργαρίτα... τα Βραχώδη Όρη για ξεκίνημα... και οι κουμπάροι μας ζουν στο Μπρούκλυν... πότε θα ξαναπάμε άραγε στην αγαπημένη μας Βοστώνη και στην Μασαχουσέτη; Τόσες φορές οδηγήσαμε δυό δεκαετυίες στο Λόγκαν, κι' άλλη μια φορά στις 8 Νοεμβρίου του 2016 αφού ψήφισα και πετάξαμε στον Κώστα.
Αλλη μια φορά:
Οδηγώντας στην Βοστώνη και πετώντας από το Λόγκαν


H Provincetown, στην άκρη του αγκιστριού του Cape Cod, μέσα στον Ατλαντικό, απέναντι από την Βοστώνη.

Η Γέφυρα Bourne πάνω από το κανάλι του Cape Cod.

Το Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο Woods Holeστην νοτιοδυτική γωνία του Cape Cod, απέναντι από το παλιό μας και τελευταίο σπίτι στην Μασαχουσέτη, πάνω στον ωκεανό.

Αλλάζουμε αεροπλάνο στην Ουάσιγκτον και συνεχίζουμε προς το Ορλάντο όπου μας περιμένει ο Κώστας…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.