Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Πόνσε
Το Πόνσε Ίνλετ είναι ονομασμένο για τον εξερευνητή Πόνσε ντε Λεόν.

Έχει ένα φάρο, εστιατότια πάνω στο νερό και μια απέραντη παραλία.

Ξεκινάμε από το σπίτι για να πάμε να τσιμπίσουμε θαλασσινά!

Κάτω-κάτω, φωτογραφίες του σούπερ-φεγγαριού.
Ζημιές από τον τυφώνα

Και το Super Φεγγάρι της 14ης Νοεμβρίου :-)
2 σχόλια:

 1. Κ εχτές είχε ένα φοβερό φεγγάρι, κ απόψε θα έχει. Καθώς Πανσέληνος Δεκεμβρίου πλέον. Πως περνάνε οι μέρες; Ας είναι καλά όλος ο κόσμος σε όποιο σημείο κ αν βρίσκεται. Κάθε τόπος έχει την ομορφιά του, αρκεί να αφήνουν τους ανθρώπους να τους αναδεικνύουν και κυρίως να ζουν ήρεμες ζωές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Να ζουν ήρεμες ζωές".
   Το κλειδί της ευτυχισμένης ζωής το οποίο στην τελική εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του σε συνδυασμό με τις προσδοκίες του, και τον ρεαλισμό των προσδοκιών του.

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.