Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Βόλτα




Η Ακουακέτα άρχεισε να παγώνει!






































4 σχόλια:

  1. Δημήτρη μου καλησπέρα πολύ ωραίες φωτογραφίες ,να είστε καλά , μου έχουν λήψη οι πολιτικές αναλύσεις σου για τα τεκταινόμενα πολιτικά θέματα στην Ελλάδα , ας είναι όμως με ότι καταπιάνεσαι είναι άριστο για μένα . Καλό βράδυ και να είστε
    καλά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου Νικόλα, σ’ ευχαριστώ! Έχω ξεκινήσει αρκετές φορές να γράφω ανάρτηση και για τα Ελληνικά και για τα Αμερικανικά αλλά πάντα σταματώ μετά από δυό-τρεις ή τριάντα-σαράντα αράδες και δεν δημοσιεύω.

      Αισθάνομαι σαν να έχουμε φτάσει πλέον σε αυτή την αμφισβητήσιμη περιοχή ανάμεσα στο αναμενόμενο και στο παρανοϊκό όπου οποιαδήποτε υπόθεση ή ανάλυση ακούγεται πρώιμη.

      Κάθε σημείο στην πορεία το οποίο οριοθετείται μετά από όλο και περισσότερο παρελθόν, επιτρέπει στην οπτική του παρελθόντος να προτείνει όλο και περισσότερο ακριβή εικόνα του τι συμβαίνει. Στην προκειμένη περίπτωση και λόγω της άμεσης σιωπής και απραξίας που κατέκλισε την Ελληνική κοινωνία τον τελευταίο χρόνο, μπορεί κανείς να αναρωτηθεί αν το θέμα ήταν τόσο απλό όσο «φάγαμε ήπιαμε δανεικά επί 35 χρόνια, ψάχναμε που να ψηφίσουμε ότι λεφτά υπάρχουν επί 7 χρόνια, και τελικά μουλώξαμε και πληρώνουμε».

      Μέχρι πριν ένα χρόνο είχα αποκρυσταλλωμένη γνώμη την οποία πρότεινα προς συζήτηση. Τώρα βρισκόμαστε σε εκείνη την ομιχλώδη περιοχή μετά από το «πριν» και χωρίς να έχουμε ακόμα φτάσει στο «μετά», όπου ψάχνω και εγώ να καταλάβω που βρίσκεται η πολιτική ενός λαού ο οποίος συμπεριλαμβάνει ένα άλφα ποσοστό πολιτών που κάθονται και συζητούν, σοβαρά, (από οποιοδήποτε σημείο βλέψεως) το αν πράγματι κάποιος έχει 600 δισεκατομμύρια, ή 3 τρισεκατομμύρια δολάρια τα οποία του τα εγγυήθηκε ο Ομπάμα για να αγοράσουν οι ΗΠΑ την διαστημική τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων…

      Σε λίγες μέρες, ή σε λίγους μήνες κάτι πάλι θα μού ‘ρθει να γράψω, και τότε θα χαρώ να δω ότι θα υπάρχουν άνθρωποι που θα συνεχίζουν να έχουν το ενδιαφέρον να το συζητήσουν.

      Μέχρι τότε, είμαι πάντα εδώ, όπως και εσύ, όπως και όλοι, και συνεχίζω να δίνω το στίγμα μου το οποίο τώρα εστιάζει περισσότερο στην ομορφιά της ύπαρξης παρά στην ανάλυση της ύπαρξης…

      Καλησπέρα σου, και να ‘σαι καλά Νικόλα.

      Διαγραφή
  2. υπέροχες φωτό πήγα Θεσσαλονίκη και είδα ποτάμια παγωμένα παράλληλα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.