Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Κωμωδία

Το παρακάτω ενός λεπτού βίντεο ήταν η εισαγωγή,
την Παρασκευή 10/2/2017 το βράδυ, για την αρχή της εκπομπής του
CBS, The Late Show with Stephen Colbert.

Τους Ελληνικούς υποτίτλους τους έβαλα εγώ, για εσας :-)

Ο Στήβεν Κολμπέρ πήρε το Late Show μετά την «συνταξιοδότηση» του Ντέηβιντ Λέτερμαν.

Τώρα, ο Στήβεν Κολμπέρ, όπως και άλλοι τηλεοπτικοί παρουσιαστές, συμπεριλαμβανομένων των Μπιλ Μάερ, Τρέβορ Νόα, Σαμάνθα Μπη και Σεθ Μέηερς αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίων του επικίνδυνου απατεώνα Ντόναλντ Τραμπ, της οικογένειάς του και του φασίστα σύμβουλού του, Στηβ Μπάννον.
The Late Show with Stephen Colbert είναι μια από τις δύο σημαντικότερες, από δεκαετίες, εκπομπές κωμωδίας και προσκεκλημένων στην τηλεόραση, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 11:30 το βράδυ. Η άλλη είναι The Tonight Show with Jimmy Fallon, ο οποίος πήρε την θέση του παρουσιαστή μετά από τον Τζέη Λέννο, ο οποίος είχε διαδεχεθεί τον θρυλικό Τζόννυ Κάρσον. (Τον Τζίμι Φάλλον δεν τον πάω με τίποτα: είναι γλυκανάλατος και αυτές τις μέρες χρειαζόμαστε αρχίδια στην τηλεόραση, όπως του Κολμπέρ, για την αντίσταση και μάχη εναντίων του Τραμπ).

***


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.