Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Ανκόνα




Το μόνο που μένει είναι το ταξίδι.
Η ποιότητα της εξυπηρέτησης, η ποιότητα του οποιουδήποτε φαγητού, η καθαριότητα… τα πάντα τα βλέπουμε στα τελευταία 9 χρόνια να βυθίζονται. Ιδίως τα φαγητά τα πήγαμε με τα πιάτα στο λογιστήριο και μας έδωσαν πίσω τα χρήματα που πληρώσαμε να τα αγοράσουμε. Η Μινόαν ήταν Ελληνική κάποτε αλλά χρόνια τώρα την αγόρασαν οι Σικελοί από το Παλέρμο, η εταιρεία Γκριμάλντι. Δυστυχώς η ΑΝΕΚ είναι πιο ακριβή :-(


































































4 σχόλια:

  1. Δεν εχω προσωπικη αποψη γιατι εχω χρονια να κανω αυτη τη διαδρομη μεσω Ανκονα
    Αλλα για Βενετια με την ΑΝΕΚ δεν εχω παραπονο.
    Φυσικα δεν περιμενω να συναντησω συνθηκες κρουαζιερας
    Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΝΕΚ είναι σίγουρα καλύερη από την Μινόαν. Τις έχουμε δοκιμάσει και τις τρεις συν τα Σούπερφαστ. Ούτε εμείς φυσικά περιμένουμε κρουαζιέρα, αλλά κάνουμε το ταξίδι πήγαιν'-έλα δυό-τρεις φορές τον χρόνο ενιά χρόνια και μπορώ να βεβαιώσω ότι η ποιότητα στα πάντα έχει πέσει αισθητά στην Μινόαν από την Μινόαν του, πες 2012 ως την Μινόαν του σήμερα. Η διαφορά στην εμπειρία με την ίδια εταιρεία είναι αυτό που εννοούσα.
      Καλό Φθινόπωρο :-)

      Διαγραφή
  2. Ωραίες φωτογραφίες ωστόσο. Σε εμπνέει το ταξίδι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.