Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

FolkFestΣαν Μπενεντέτο ιν Αλπε Φόλκφεστ 2017:
Η 18η έκδοση!
2 σχόλια:

 1. Μα τι ωραίοι που είστε! Τι όμορφη γιορτή!
  Και του χρόνου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και του χρόνου νά 'σαστε και 'σεις!
   Τρεις μέρες Ιρλανδικής μουσικής και άλλων εκφράσεων φολκ όπως πχ., από την Σαρδινία με μαθήματα, sessions και χορό με μουσικούς και κόσμο, κάπου 200 άτομα, από Ιταλία, Κροατία, Σαρδινία, Γερμανία και φυσικά Ιρλανδία! Και όλοι γνωριζόμαστε από χρόνια :-)

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.