Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Falò
Όπως κάθε Σεπτέμβριο, στην τοπική γιορτή για την Παναγία, το χωριό έστησε πυρά, πυροτεχνήματα και θράκα, στην πλαγιά κάτω από το Αβαείο. Τα έξοδα είναι της κοινωνικής οργάνωσης των χωριανών και υπάρχει κουτί να βάλεις ότι θέλεις για να βοηθήσεις με τα έξοδα. Στην θράκα συνήθως έχει λουκάνικα ντόπια, και μπέικον, με ψωμί από τον φούρνο, και αναψυκτικά και κρασί, δωρεάν. Φέτος είχε λιγότερα πυροτεχνήματα, αλλά η πυρά έκαψε καλύτερα από πέρσι. Ο μικρόκοσμός μας, αποκομμένος από τα προβλήματα στη πεδιάδα, πάντα ένας μικρός παράδεισος...
4 σχόλια:

 1. Καπως ετσι ειναι η ζωη όταν εχεις "φτασει" και μπορεις να απολαμβάνεις τα μικρα και υπεροχα αυτης της ζωης.
  Και κυριως να μπορεις να εκτιμησεις την αξια τους

  Να περνατε παντα ομορφα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ' ευχαριστώ αγαπητή μου Scarlett γιατί μ' αρέσει ο τρόπος που με καταλαβαίνεις. Το σχόλιό σου μου δίνει ένα χαμόγελο αυτοπεποίθησης και ένα αίσθημα πραγματικής ειρήνης. Νάσαι καλά.

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.