Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ασίζη
Ασσίζη,
Αύγουστος 2015.
(όλες οι φωτογραφίες © Αποθήκη Σκέψης)

2 σχόλια:

 1. Πολυ ομορφες φωτο ειδικα εκεινες που δειχνουν την Βασιλικη του Αγιου Φραγκισκου
  Μπραβο φωτογραφε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ' ευχαριστώ αγαπητέ μου Velvet :-) Ήθελα να φωτογραφίσω και μέσα, αλλά απαγορεύεται. Στην Santa Maria degli Angeli πιο κάτω είχα βρει έναν επιβλέπωντα μοναχό που μου το είχε επιτρέψει και με είχε συνοδεύσει, αλλά στην Βασιλική ο επιβλέπων δεν ήταν τόσο ανοιχτόμυαλος...

   Ενώ η αρχιτεκτονική και μνημιακή φωτογραφία μπορεί να δώσει επιβλητικές εικόνες, στην καρδιά μου είναι να φωτογραφίζω ανθρώπους, ή να δίνω ζωή στην αρχιτεκτονική συνδυάζοντάς την με το ανθρώπινο στοιχείο. Όμως η ζωή υπάρχει πρώτιστα στην όραση της ψυχής του παρατηρητή, οπότε και τα κτήρια και τα μνημεία που έχτισε ο άνθρωπος μπορούν να πάρουν ζωή και "από μόνα τους" σε μία φωτογραφία, με την σπίθα του φωτός στην σύνθεση...

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.