Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Κλιτούνο
Η λιμνούλα που τροφοδοτούν οι πηγές του Κλιτούνο,
μεταξύ Ασίζης και Σπολέτο.

(όλες οι φωτογραφίες © Αποθήκη Σκέψης)Και, 35 χιλιόμετρα παραπάνω είναι η Ασσίζη του Φρανσέσκο.2 σχόλια:

 1. Εχει ενα ωραιο ρεστωραν για πεστροφες εκει αναμεσα στις λιμνες
  Ολα ομορφα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι! το είδαμε και θέλαμε να φάμε εκεί, αλλά εκείνη την στιγμή είχε πούλμαν με τουρίστες και σχολείο και δεν προλαβαίναμε :-(
   Σ' ευχαριστώ :-)

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.