Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Επιστροφή
Επιστροφή στα βουνά μας και στο σπιτάκι μας.


Εν τω μεταξύ, στην Φλώριδα, Νότια της Ντεητόνα...

4 σχόλια:

 1. there's no place like home
  Καλώς επιστρέψατε λοιπόν !
  Όλο και περίμενα κανένα ποστ από τις εντυπώσεις σου στην Ελλάδα :-), αλλά το κατάλαβες κι εσύ πως τίποτα δεν αλλάζει
  Να'στε πάντα καλά κι αγαπημένοι, Δημήτρη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι καλοί και διορατικοί φίλοι καταλαβαίνουν ότι οι φωτογραφίες της επιστροφής είναι το καλύτερο σχόλιο των εντυπώσεων από την Ελλάδα, αγαπητή μου Scarlett :-)

   There's no place like home, and home is where the heart is. Together.

   Έχω άλλωστε μείνει χωρίς λόγια να περιγράψω το τι βρήκαμε ερχόμενοι όχι για διακοπές αλλά για να τακτοποιήσουμε υποθέσεις επί 14 εργάσιμα πρωινά και μεσημέρια...

   Νά 'σαι καλά.

   Διαγραφή
 2. Με το καλό Δημήτρη. Τι όμορφες φωτογραφίες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.