Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Κώστας





Κι έτσι ο Κώστας έφυγε πάλι από το σπίτι για να γυρίσει σπίτι. Στις 17 είναι προσκεκλημένος με πληρωμένα έξοδα στην ετήσια συνέλευση του μεγαλύτερου Συνδικάτου Πιλότων Αεροπορικών Εταιριών στον κόσμο, που θα γίνει στην Ουάσινγκτον, και θα παρακολουθήσει ως Πρόεδρος του Πανεπιστημιακού κλάδου του Συνδικάτου.

Κι έτσι, είπα να σας δείξω μερικές φωτογραφίες που έχει πάρει εκείνος, με την δικιά του Nikon. Αυτές οι 34 λοιπόν είναι όλες © του Κώστα!





Το πάνω χωριό και το σπίτι μας


Σχολή ιστιοπλοΐας στον ποταμό Charles στην Βοστώνη


Ηλιοβασίλεμα στον Φλοίσβο κοντά στο σπίτι


Καλοκαίρι 2006


Times Square, Νέα Υόρκη


Ταξί, Νέα Υόρκη


Προσεγγίζοντας το αεροδρόμιο της Βοστώνης


Ανατολή πίσω από τον Υμητό


Τήνος


Κυκλάδες


Βενετία


Ελβετικές Άλπεις


Sunset Boulevard, Hollywood


Daytona Beach


Κάπου στο Long Island, NY


Ηλιοβασίλεμα στο κάτω χωριό


Trentino


Άλπεις


Δολομίτες


Δολομίτες


Δολομίτες


Βοστώνη


Λονδίνο


Άμστερνταμ


Πλαϊνός καθρέπτης


Home


Piper Cub, Florida


Daytona Beach


Daytona Beach


Daytona Beach


Καλιμάρμαρο


Οΐα


Οΐα


Μύκονος




8 σχόλια:

  1. Εξαιρετικές! υποθέτω έμαθε απ' τους καλύτερους ;-)

    Εννοείται πως έχω μια προτίμηση για τις ορεινές αλλά και η προπέλα είναι μια γοητεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέμαι από που πήρε ο Κώστας το ταλέντο και το "μάτι" για να βγάζει τέτοιες ωραίες φωτογραφίες!!!

    Κοσμογυρισμένος και γεμάτος εμπειρίες στα 20 του! Δεν μπορώ να φανταστώ Δημήτρη τι θα έχει κάνει όταν με το καλό φτάσει τα 40!

    Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις πάντα ψηλά, όσο το δυνατόν ψηλότερα...

    Καλημέρα στο χωριό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Δημητρη !

    Εξαιρετικές φωτογραφίες από πολλά και διαφορετικά μέρη.
    Μου άρεσε ιδιαιτερα το ρολοι της Daytona και λογω ελληνικου ψυχισμου και καλοκαιρινης ακομη διαθεσης, όλες όσες έχουν θαλασσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώστον! Κωστή μου, ο Κώστας μας έχει μάτι! Το Piper Cub ιδίως, και το ηλιοβασίλεμα στο κάτω χωριό είναι πόστερ! Τον παρακάλεσα την επόμενη φορά που θα έρθει να μου κάνει κανένα μάθημα να γίνω κι εγώ σαν κι εκείνον όταν μεγαλώσω!!



    Αγαπητέ μου Κώστα τις ωραιότερες φωτογραφίες θα τις παίρνει κάθε μέρα από το μπροστινό παράθυρο του γραφείου του στα 38.000 πόδια, που θα έχει θέα όλο τον κόσμο! Στην Ευρώπη ερχόταν από 3 μηνών, αλλά τα πολλά ταξίδια άρχισαν στα 10 του. Και πού 'ναι ακόμα! Σ' ευχαριστώ και καλημέρα κι από μας!



    Αγαπητή Scarlett κι εγώ λατρεύω την θάλασσα, και από ελάφι γενικώς, στο Αιγαίο μεταμορφώνομαι σε Δελφίνι, αλλά λατρεύω και τα βουνά... τα βραχώδη όρη, τις Άλπεις και τους Δολομίτες. Και ο Κώστας φωτογραφίζει με το μάτι της καρδιάς του μια και τα αισθάνεται όλα όσα βλέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. του το πέρασες το μικρόβιο!
    εκπληκτικές φωτογραφίες!

    και συγχαρητήρια στον κώστα. να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε Ρία μου, και τον καμαρώνουμε καθημερινά! Ακόμα δεν είναι 21 και έχει επιτύχει με το σπαθί του περισσότερα από όσα ονειρευότανε κανείς. Τέλειωσε το Γυμνάσιο, μπήκε στο αυτοκίνητό του με τις βαλίτσες του, οδήγησε από την Μασαχουσέτη στην Φλόριδα, και τώρα παίρνει μπρέκφαστ με τον πρόεδρο του πανεπιστημίου κάθε μήνα ως αρχισυντάκτης της εφημερίδας. Χτές ήταν να μιλήσουμε στις 7, αλλά το ανέβαλε γιατί του ζήτησαν να πάρει ένα αεροπλάνο μόνος του, να πάει στην Τζώρτζια και να πάρει να συνεχίσει την εκπαίδευση ενός μαθητή που είχε μείνει εκεί από καταιγίδες Σάββατο βράδυ... Πήρε και φωτογραφίες βέβαια στην πτήση όπως πάντα. Το γραφείο του έχει θέα όλο τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εξαιρετικό "μάτι" ο Κώστας...Απο που να πήρε...
    -)))
    ΥΓ.Μάλλον είναι καιρός να ενδιαφερθώ για καμιά σοβαρή dslr...Στα ψηφιακά χρόνια προτιμούσα να ταξιδεύω light με μηχανές που δεν βαριόμουν να τις κουβαλάω,αλλά και τους αντίστοιχους συμβιβασμούς.
    Καταπληκτική συλλογή και να τον χαίρεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και μάλιστα αγαπητέ Squarelogic στη Μύκονο και Σαντορίνη τις πήρε όταν ήταν 14, και τις υπόλοιπες μεταξύ 15 και 20! Και τώρα που ακόμα δεν είναι 21, σήμερα, μου έστειλε φωτογραφίες του γραφείου του με το όνομά του στο καινούργιο κτίριο της σχολής πιλότων του Πανεπιστημίου, και του άλλου του γραφείου, του αρχισυντάκτη της εφημερίδας του Πανεπιστημίου. Όταν μεγαλώσω θέλω να του μοιάσω!

    Αξίζει μια DSLR αλλά οποιαδήποτε μηχανή απλά βλέπει μέσα από τον φακό. Πάντα έλεγα πρώτα αγοράστε καλούς φακούς από σούπερ ευρύ έως τηλέ, και με ότι σας μείνει αγοράστε το σώμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.