Κυριακή, 18 Μαΐου 2014

Mourlokomio


Αποχαιρετούμε το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία.
Καλωσορίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή.
Καλώς τον Μανωλιό! Πολύ μ΄ αρέσει το καινούργιο σου συνολάκι.2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Το κλειδί της απάντησης Τζων Μπόη μου είναι στο όνομα του καλωσοριζόμενου κύριου (στην ανάρτηση) που φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς ;-|

      Ήταν, είναι, και μάλλον θα είναι... :-(

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.