Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Εμπρός!
Άντε, κάντε μου μια χάρη, βγάλτε τον πρωθυπουργό να το περάσουμε κι αυτό, να πάμε παρακάτω μια ώρα αρχύτερα...
Καλή Κυριακή!2 σχόλια:

  1. Ποιό το όφελος να έχεις δίκιο, όταν το άδικο είναι σε έχει ήδη ξεκάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή BlueAthina, φοβάμαι μήπως το τραγικό, και συνάμα μεγαλειώδες, είναι ότι δεν υπάρχει αντικειμενικά στον κόσμο τούτο ούτε δίκιο ούτε άδικο. Μόνο ο τρόπος που καταλαβαίνει ο καθένας μας την ζωή, και το δίκιο ενός είναι το άδικο του άλλου... Η ζωή, το να κερδίσει κανείς την ζωή, χρειάζεται επιλογές δύσκολες και θυσίες. Φοβάμαι μήπως ο τσίπρας είναι η εύκολη επιλογή, όπως ήταν κι' ο Ανδρέας. Εγώ, προσωπικά δεν πιστεύω εκείνον που θα μου υποσχεθεί ότι θα μου δώσει αυτά που χρειάζομαι. Πιστεύω εκείνον που θα μου πει ότι για να αποκτήσω αυτά που χρειάζομαι πρέπει να πασχίσω μόνος μου. Και μέχρι τώρα, μόνο εγώ το έχω πει αυτό στον εαυτό μου... Ποιόν άλλωστε σήκωσε ποτέ στα χέρια του ο όχλος επειδή είπε την αλήθεια; Η αλήθεια είναι απογοητευτική δεν θέλει να την ακούσει κανείς --γι' αυτό όταν την βρεις αισθάνεσαι καλύτερα κι από το αν είχες ένα εκατομμύριο δολάρια...

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.