Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Χαμογελάστε!

Ελπίζω να χαμογελάσατε τις περασμένες δύο μέρες, και να χαιρετήσατε, καθώς ο επιστημονικός σταθμός Κασσίνι, ο οποίος περιδιαβαίνει μεταξύ του Κρόνου και των φεγγαριών του, επένδυσε λίγη ώρα από το πολυάσχολο πρόγραμμά του να στρέψει τους αισθητήρες του προς μία μικρή γωνιά του ηλιακού συστήματος, ενάμιση δισεκατομμύριο χιλιόμετρα προς το κέντρο, για να φωτογραφήση την αχνή γαλάζια κουκκίδα πάνω στην οποία ζούμε.


Έτσι φαίνεται η Γη, και η Σελήνη μας, από θέσεως τροχιάς γύρω από τον Κρόνο.  
Με κλικ μεγαλώνουν

και ένα λινκ προς το μπλογκ της παιδικής μου φίλης, πλανητολόγου στο Παρίσι, στο Cosmic Diaries Network, to οποία διατηρώ για εκείνη, με αγάπη για τον Cosmos μας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.