Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Τουριστικά

Ξανάνοιξε το Κέντρο Επισκεπτών του χωριού μας, πήρα τις φωτογραφίες και έφτιαξα την ιστοσελίδα του και την σελίδα στο facebook.

Όλες τις φωτογραφήσεις, εκδόσεις, δημοσιεύσεις, και λοιπά, για το χωριουδάκι μας τα κάνω εθελοντικά (μια που δεν υπάρχουν και χρήματα πουθενά) για να έχει το San Benedetto in Alpe μας ότι καλύτερο μπορώ να του δώσω.

Παρακάτω είναι οι φωτογραφίες...

Η ιστοσελίδα είναι εδώ:
http://www.sanbenedettoinalpe.com/centrovisita


Η σελίδα στο facebook είναι εδώ:
https://www.facebook.com/pages/Centro-Visita-Del-Parco-Nazionale-San-Benedetto-in-Alpe/691947347489304


Πηγαίνετε όλοι και κάντε *Like* στο facebook :-) Γκράτσιε!!
γκράτσιε μίλε!!!
νάστε καλά!

...και περάστε κι από μας όταν έρθετε κατά 'δώθε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.